31/05/2017 - 16:19

Με 34 πληρώματα το Rally Greece Off Road

 Με τη συμμετοχή 34 πληρωμάτων από 6 χώρες θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά το Rally Greece Off Road. Οι πύλες του δημοφιλούς ράλι θα ανοίξουν αύριο και θα διαρκέσουν έως τις 4 Ιουνίου στους ορεινούς δρόμους της Φλώρινας και γενικότερα στις ορεινές διαδρομές των βουνών της Δυτικής Μακεδονίας. Τα πληρώματα όλες τις ημέρες θα κάνουν περίπου 900 χιλιόμετρα, ενώ οι χώρες που θα πάρουν μέρος είναι: Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία και Ισραήλ. 

 Στόχος της διοργάνωσης είναι η προσέλκυση όλο και περισσότερων πληρωμάτων από όλο τον κόσμο, καθώς και επισκεπτών που θα θαυμάσουν τις ομορφιές του όμορφου νομού. ?ο ράλι αυτό μοναδικό. Μπορεί να θεωρηθεί από τα ομορφότερα που υπάρχουν στον κόσμο και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τόσες πολλές συμμετοχές. Έχει εξαιρετικές διαδρομές.

Οι επισκέπτες αξίζει να έρθουν να δουν από κοντά τα πληρώματα. Η εκκίνηση θα δοθεί αύριο, την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχουμε διαδρομές στα βουνά της περιοχής και την Κυριακή ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία της πόλης. Μια από τις ιδιαιτερότητες του αγώνα είναι η δυνατότητα που παρέχετε στους επισκέπτες να δουν από πολύ κοντά την ειδική διαδρομή, σε ειδική κερκίδα. Θεωρούμε ότι αυτό το ράλι θα γίνει σύντομα θεσμός, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας εκ των διοργανωτών, το μέλος του Σωματείου Ατλαντας, Θεοδόσης Κώστας. 


 Γενικό κάλεσμα του κόσμου, από την άλλη, έκανε ο Σταύρος Γεωργούλας, υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Δήμου Φλώρινας: ?Γίνεται για τέταρτη χρονιά. Θεωρώ ότι ο αγώνας θα γίνει θεσμός και κάθε χρόνο θα έρχονται όλο και περισσότεροι. Αξίζει να έρθει ο κόσμος, πρώτον για να θαυμάσει τις ομορφιές της πόλης και δεύτερον να δει από κοντά τα πληρώματα και τα αυτοκίνητα που θα πάρουν μέρος , προκειμένου να ρωτήσει κάποια στοιχεία για αυτά, αλλά και για τον αγώνα?, τόνισε. 
Κ.Π.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δοκιμή Opel Corsa 1.4 Innovation Λευκή τέχνη από τη Mercedes »