08/06/2017 - 11:12

Πρώτη εμφάνιση στο Ιταλικό Grand Prix 2017 έκαναν τα ελαστικά "Enduro" της Michelin

Την πρώτη τους εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro 2017 στην Ιταλία έκαναν τα ελαστικά "Enduro" της Michelin. Φορέθηκαν από τις εργοστασιακές μοτοσικλέτες της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Από την μορφή του μπλοκ πέλματος, το σκάλισμα, την κατασκευή του και τις διαθέσιμες γόμες γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά.

«Επί 4 χρόνια, οι μηχανικοί μας εργάστηκαν πολύ σκληρά στις γόμες και στην κατασκευή αυτών των ελαστικών, τα οποία χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες που αναπτύχθηκαν από τη Michelin. Το αποτέλεσμα είναι φανταστική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο έδαφος, και επιπλέον εξαιρετική διάρκεια ζωής. Το όφελος για τις ομάδες που συνεργαζόμαστε είναι οι εξαιρετικές επιδόσεις στα διαφορετικά πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται, ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ οι λάτρεις του Enduro θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάζουν περισσότερο χάρη στην ενισχυμένη ασφάλεια των καινούριων ελαστικών», τόνισε μετά το τέλος των αγώνων, ο υπεύθυνος της Michelin Motorsport, Πιέρο Ταραμάσο.

Να επισημάνουμε ότι η Michelin έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην απλοποίηση της νέας γκάμας, προσφέροντας μόνο δύο επιλογές για μπροστινά ελαστικά και μία επιλογή για τα πίσω.