11/08/2017 - 12:09

Ελπίζει σε νέο... deal με Force India ο Πέρεζ

Ο Σέρχιο Πέρεζ ελπίζει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Force India πριν το Γκραν Πρι του Βελγίου στο Σπα.

Με το πέρας του καλοκαιρινού διαλείμματος της Formula1, ο Σέρχιο Πέρεζ θέλει να γνωρίζει και το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει 2018. Ο Μεξικανός βλέπει τις επιλογές του να περιορίζονται, όσον αφορά το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, γι' αυτό εστιάζει στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Force India.

Μάλιστα, ελπίζει τα πάντα να έχουν ξεκαθαρίσει πριν την επιστροφή στη δράση για το Γκραν Πρι του Βελγίου στα τέλη Αυγούστου. «Όσον αφορά το μέλλον μου, απλά ελπίζω ότι θα έχω νέο συμβόλαιο με την επιστροφή στον επόμενο αγώνα, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά κάθε χρόνια.

Αν και πέρυσι πετύχαμε την ίδια θέση, που είμαστε τώρα, στην τέταρτη, πιστεύω ότι παγιωθήκαμε εκεί», είπε, αρχικά, ο «Τσέκο», ο οποίος αναφέρθηκε και στα θέματα της ομάδας του. «Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα, από πλευράς χορηγίας, περισσότερη επένδυση, αλλά δεν είναι εύκολο να κάνεις το επόμενο βήμα με τους μεγάλους και τις μεγάλες ομάδες», πρόσθεσε.

Έτσι, μένει να ανακοινωθεί το αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα του Σίλβερστοουν, αν και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει για πέμπτη χρονιά με τη Force India, στην οποία έχει φέρει πολλούς βαθμούς, ενώ με αυτή έχει τις 4 από τις 7 παρουσίες στο βάθρο στην καριέρα του, με τις άλλες 3 να είναι με τη Sauber.