31/08/2017 - 14:33

Οι FCA, Hyundai, GM βοηθούν τα θύματα του τυφώνα

Τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ σε Τέξας και Λουζιάνα θα βοηθήσουν οι FCA, Hyundai και GM, καθώς οι τρεις εταιρείες ανακοίνωσαν εκπτώσεις στις τιμές για τα νέα τους μοντέλα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Μόνο πληγές θα μπορούσε να αφήσει ο τυφώνας Χάρβεϊ σε Τέξας και Λουιζιάνα και αυτές αφορούν και τα αυτοκίνητα. Όπως έγινε γνωστό, περίπου 500 χιλιάδες οχήματα καταστράφηκαν, γι' αυτό και οι Fiat Chrysler Automobiles, Hyundai και General Motors θα βοηθήσουν τα θύματα.

Όπως ανακοίνωσαν οι τρεις εταιρείες, θα κάνουν εκπτώσεις στις τιμές τους αποκλειστικά γι' αυτούς τους ανθρώπους, ώστε να πάρουν κάποιο καινούριο μοντέλο με πολύ καλύτερη τιμή.

Για την ακρίβεια, η FCA προσφέρει 500 δολάρια έκπτωση για τα θύματα στα περισσότερα από τα μοντέλα του 2017 και του 2018, με τους κατοίκους των δύο Πολιτειών των ΗΠΑ να δίνουν ένα πιστοποιητικό ότι η ζημιά προκλήθηκε λόγω του τυφώνα.

Από τη μεριά της, η Hyundai προσφέρει έκπτωση 750 δολάρια σε όλα τα μοντέλα της για το 2017 και το 2018, δίνοντας διορία στους κατοίκους μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, ενώ θα μπορούν να τη συνδυάσουν και με άλλα οφέλη.

Τέλος, η GM προσφέρει επίσης 500 δολάρια έκπτωση για τα θύματα, η οποία είναι διαθέσιμη για όλα τα δικά της οχήματα του 2018, αλλά και γι' αυτά των Chevrolet, GMC, Buick και Cadillac.