11/09/2017 - 15:25

Έχει υπογράψει με Renault η McLaren;

Ο Τζιανκάρλο Μινάρντι αποκάλυψε ότι έχουν πέσει, ήδη, οι υπογραφές μεταξύ McLaren και Renault για να ξεκινήσει η συνεργασία τους για την παροχή κινητήρων.

Στα... σκαριά είναι η συμφωνία της McLaren με τη Renault, κάτι που προαναγγέλει η επικείμενη... μετακόμιση του Κάρλος Σάινθ στους Γάλλους, αφού έχει παίξει ρόλο στο... deal.

Ωστόσο, ο Τζιανκάρλο Μινάρντι αποκάλυψε ότι έχουν πέσει, ήδη, οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε η ομάδα του Γουόκινγκ να προμηθεύεται τους κινητήρες αυτής του Ένστοουν, έπειτα από τρία αποτυχημένα χρόνια με τη Honda.

«Κατά τη διάρκεια των καθυστερημένων κατατακτηρίων δοκιμών στη Μόντσα ο Ζακ Μπράουν υπέγραψε συμφωνία με τον Σιρίλ Αμπιτεμπούλ. Καθώς λέω αυτό, ο Γιουσούκε Χασεγκάβα πετάει για την Ιαπωνία για να συντάξει το πρόγραμμα», δήλωσε ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας της Formula1.

Λόγια που έχουν βάση, αν σκεφτεί κανείς τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα. Ωστόσο, ο Γιουσούκε Χασεγκάβα εξέφρασε την επιθυμία της Honda να συνεχίσει με τη McLaren, όμως δεν είναι αισιόδοξος. «Θέλουμε να μείνουμε με τη McLaren, αλλά η επόμενη μεγάλη μας αλλαγή (αναβάθμιση) δεν προγραμματίζεται μέχρι τη Σουζούκα.

 

Θα τελειώσει η διορία για να τους πείσουμε», δήλωσε το αφεντικό της ιαπωνικής φίρμας στα μηχανοκίνητα σπορ. Τέλος, να σημειωθεί πως η βελγική εφημερίδα «La Derniere Heure» κάνει λόγο για ολοκλήρωση της συμφωνία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε.