15/09/2017 - 13:03

Φέτελ: «Όχι απαραίτητα φαβορί η Ferrari στη Σιγκαπούρη»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει ότι η μάχη με τη Mercedes θα είναι κλειστή σε οποιαδήποτε πίστα και πως η Ferrari δεν είναι απαραίτητα φαβορί στη Σιγκαπούρη.

Στη Mercedes ανησυχούν για την επάνοδο της Ferrari στη Σιγκαπούρη, όμως ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει άλλη άποψη. Ή τουλάχιστον παίζει... mind games, όπως γίνεται από την αρχή της σεζόν. Ο Γερμανός τόνισε ότι η Scuderia δεν είναι απαραίτητα φαβορί στη Μαρίνα Μπέι και ότι θα είναι κλειστή η μάχη με τα «ασημί βέλη» σε οποιαδήποτε πίστα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

«Είναι πιο σημαντικό να είμαστε μπροστά το βράδυ της Κυριακής στο Άμπου Ντάμπι. Έχω καλή πεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να έρθουν. Στη θεωρία είναι καλύτερα από τη Μόντσα, όμως πιστεύω ότι θα είναι κλειστή η μάχη.

Γενικά θα είναι κλειστή όπου κι αν πάμε, ακόμα κι όταν η πίστα θα ταιριάζει στη Mercedes ή στη Ferrari. Η διαφορά είναι μικρή. Είναι σημαντικό να εμπιστευτούμε το μονοθέσιο. Δεν υπάρχει λόγο να μην πιστεύουμε ότι δεν είναι καλό.

Αυτό θα το ανακαλύψουμε», δήλωσε ο Γερμανός ενόψει του νυχτερινού Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. Βέβαια, μένει να δούμε τι θα συμβεί στην πίστα και αν η Ferrari θα καταφέρει να βρεθεί μπροστά από τη Mercedes.