19/09/2017 - 12:23

Τα έλεγε ο Λάουντα για εγκατάλειψη του Φέτελ

Ο Νίκι Λάουντα είχε πει ότι μία εγκατάλειψη του Σεμπάστιαν Φέτελ θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Λιούις Χάμιλτον κι έτσι έγινε, με τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε να παραδέχεται ότι δυσκολεύει η μάχη του τίτλου.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Νίκι Λάουντα έλεγε ότι μία εγκατάλειψη του Σεμπάστιαν Φέτελ θα έγερνε την πλάστιγγα υπέρ του Λιούις Χάμιλτον. Αυτή ήρθε σε κακό χρονικό σημείο για τον Γερμανό και σε καλό για τον Βρετανό, με τη διαφορά μεταξύ των δύο πιλότων να αυξάνεται στους 28 βαθμούς.

Η ευχή του Λάουντα, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε, με τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε να παραδέχεται πως η μάχη του τίτλου έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως η Ferrari και ο Φέτελ δε θα παραδώσουν έτσι εύκολα τα... όπλα.

«Ήταν πολύ απογοητευτικό και σίγουρα όχι το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι η μάχη τελείωσε, απλά έχει γίνει πιο δύσκολη. Εγγυόμαστε ότι θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στροφή του τελευταίου Γκραν Πρι της χρονιάς», είπε ο επικεφαλής της Scuderia. Τέλος, να σημειωθεί ότι απομένουν έξι αγώνες, με την επόμενο... σταθμό να είναι η Μαλαισία.