13/10/2017 - 13:11

Έρχεται νέο μικρό σπορ μοντέλο από τη Honda

Η επικείμενη παρουσίαση του πρωτότυπου Sports EV στο Tokyo Motor Show έχει ανάψει τις συζητήσεις για ένα νέο μικρό σπορ μοντέλο που θα λανσάρει σύντομα η Honda. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες.

Νέες λοιπόν δηλώσεις για το θέμα είχαμε από τον Διευθυντή της Honda Αυστραλίας κ. Stephen Collins, ο οποίος τόνισε ότι η παρουσία ενός μικρού σπορ μοντέλου στη γκάμα της Honda για τις παγκόσμιες αγορές, θα ήταν πολύ σημαντική για την εταιρεία.

Σήμερα υπάρχει μόνο στην Ιαπωνία το Honda S660 (δείτε το στην πάνω φωτογραφία), ένα μικρό ρόουντστερ με λιλιπούτειο μοτέρ 660 κ.εκ., όμως σύμφωνα πάντα με τον κ. Collins, δεν είναι ένα μοντέλο που μπορεί να παίξει τον ρόλο που απαιτείται σε αγορές εκτός της ιαπωνικής.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, είναι μάλλον λογικό πολλοί να θεωρούν ότι το πρωτότυπο Sports EV που θα μας δείξει η εταιρεία στο Tokyo Motor Show στις 25 του μήνα, θα μας προϊδεάσει για το νέο μικρό σπορ μοντέλο στο οποίο αναφέρεται ο Collins.

Προς το παρόν η Honda δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το ποιόν του πολύ ενδιαφέροντος αυτού πρωτότυπου, για το οποίο σημειωτέον έχουν υπάρξει φήμες ότι μπορεί να είναι ακόμη και ο προπομπός του νέου S2000. Το τι τελικά από τα δύο θα ισχύσει, θα το μάθουμε σύντομα.

Πηγή: newsauto.gr