05/12/2017 - 12:33

Πακέτα αναβάθμισης για Focus ST & RS και Mustang (pics)

Η Ford παρουσιάζει μια σειρά βελτιωτικών προϊόντων για τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της γκάμας της, εστιάζοντας στην ενίσχυση του δυναμισμού τους σε εμφάνιση, αλλά και πραγματικές δυνατότητες.

Για την ανάπτυξη των βελτιωτικών πακέτων το τμήμα Ford Performance συνεργάστηκε με γνωστές εταιρίες όπως οι Borla, KW, Remus και Roush

Σε πρώτη φάση οι βελτιώσεις θα παρέχονται για τα Focus ST, RS και την Mustang. Μεταξύ άλλων διατίθενται σετ coilover αναρτήσεων που προσφέρουν μείωση του ύψους κατά 40 χιλιοστά, ζάντες αλουμινίου με μειωμένο κατά 15% βάρος καθώς και συστήματα εξάτμισης για χρήση στο δρόμο ή αποκλειστικά σε πίστα.

Για τα σπορ μοντέλα υπάρχει και μια σειρά από ανθρακονημάτινες χειρολαβές για τον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ για την χειροκίνητη Mustang έχει εξελιχθεί ένας μηχανισμός short-shift που μειώνει την διαδρομή του επιλογέα κατά 20%.

ford-performance-parts-europe-21111111harpi530

Επίσης, για την Mustang διατίθεται πακέτα αναβάθμισης του V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων. Μεταξύ άλλων υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος υπερτροφοδότησης της Roush, με το οποίο η ισχύς ξεπερνά τους 600 ίππους.

Τέλος, για το Focus RS έχει εξελιχθεί το Ford Performance Drift Stick, ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο χειρόφρενο που συνεργάζεται με το Drift Mode και απομονώνει τα διαφορικά, ώστε να γίνεται ευκολότερη η πραγματοποίηση εντυπωσιακών drift.
ford-performance-parts-europe-21111111harpi640

Πηγή: newsauto.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το πιο extreme Isuzu D-Max (pic) Νέα Mercedes-AMG CLS 50 το 2018 (pics&vid) »