25/01/2019 - 07:22

Αρχηγός και επίσημα ο Γιάννης στο All Star Game!

Ο Έλληνας φόργουορντ πέρσι ήταν βασικός και φέτος, μόλις στην τρίτη του παρουσία σε All Star Game, θα είναι ο Αρχηγός της ομάδας, ως πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια. Μαζί με τον Greek Freak θα βρίσκονται και οι Καϊρί Ίρβινγκ (6η παρουσία σε All Star Game), Κέμπα Γουόκερ (3η παρουσία), Ζοέλ Εμπίντ (2η παρουσία) και Καουάι Λέοναρντ (3η παρουσία).

Όσο για τη Δύση, ο ΛεΜπρον Τζέιμς στην 15η παρουσία του σε All Star θα είναι ο Αρχηγός, ενώ στο πλευρό του θα είναι οι Πολ Τζορτζ (6η παρουσία), Στεφ Κάρι (6η παρουσία), Κέβιν Ντουράντ (10η παρουσία) και Τζέιμς Χάρντεν (7η παρουσία).

Στη συνέχεια οι 14 αναπληρωματικοί (7 από κάθε περιφέρεια) θα επιλεγούν από τους 30 προπονητές της Λίγκας με τα ονόματά τους να βγαίνουν λίγες μέρες πριν από το All Star (31/1). Στη συνέχεια οι 14 αναπληρωματικοί και οι 8 βασικοί πλην ΛεΜπρον και Giannis θα τεθούν όλοι στη διάθεση των δύο αρχηγών οι οποίοι θα επιλέξουν ένας κάθε φορά τους παίκτες που επιθυμούν, με τον Τζέιμς να ξεκινά πρώτος, για να σχηματιστούν έτσι οι Team LeBron και Team Giannis.