26/03/2019 - 14:44

Συγκινητικές στιγμές στο τελευταίο «αντίο» του Θανάση Γιαννακόπουλου

Το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλου ολοκληρώθηκε και στη Μητρόπολη Αθηνών ετοιμάζονται για το τελευταίο «αντίο» στον εμβληματικό παράγοντα. Συγκλονιστικές στιγμές στον προαύλιο χώρο με χειροκροτήματα από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμα πηγαίνει κόσμος στην εκκλησία για το «ύστατο χαίρε» στον Θανάση.

Στη Μητρόπολη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Από απλούς φίλους του Παναθηναϊκού μέχρι τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη και τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκονται όλοι στο λαϊκό προσκύνημα για τον ιστορικό παράγοντα του τριφυλλιού.

Το παρών δίνουν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού, από το μπασκετικό, μέχρι και τον Ερασιτέχνη, ενώ στην εκκλησία ήταν και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Φυσικά δεν γινόταν να λείπουν μεγάλες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού, όπως ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αλλά και πολλοί άλλοι. Επίσης ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος με τον τιμ μάνατζερ, Χρήστο Μπαφέ.

Ανώνυμοι άνθρωποι, μα και γνωστές προσωπικότητες της αθλητικής και επιχειρηματικής ζωής έσπευσαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να συμμετάσχουν στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Θανάση Γιαννακόπουλου. Στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Θανάση είναι ακόμη ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού, Τσάβι Πασκουάλ που ήρθε στην Ελλάδα για το «αντίο» στον ιστορικό παράγοντα των πράσινων.

Ήταν επίσης παρόντες ο Δημήτρης Ιτούδης, που ταξίδεψε από τη Μόσχα. Παρών είναι και ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ ακόμα και τώρα συρρέει πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη.