11/01/2017 - 18:45

Από καυγά τραυματίστηκε ο Μόργκαν. Τελειώνει από την Κύμη

Διαφορετικά είναι τελικά τα δεδομένα, όσον αφορά τον τραυματισμό του 25χρονου σέντερ της Κύμης, Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν έσπασε το χέρι του στον πάγο, όπως αρχικά κυκλοφόρησε.

Είναι από τα πρόσωπα των ημερών. Κι αυτό διότι στο απερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το κοντέρ έγραψε 29 πόντους και 13 ριμπάουντ, μπαίνοντας έτσι στην λίστα με τους παίκτες που έχουν δυσκολέψει αρκετά τους «ερυθρόλευκους».

Όπως σίγουρα θα έχετε πληροφορηθεί, ο Αμερικανός σέντερ έσπασε το χέρι του, έπειτα από γλίστριμα στον πάγο. Είναι όμως πραγματικά έτσι; Φαίνεται πως όχι, τελικά! Η ιστορία έχει ως εξής.

Ο Μόργκαν βρέθηκε σε μπαρ στο Γκάζι. Θαμώνας του μαγαζιού παρενόχλησε τον παίκτη της Κύμης (πιθανότατα ρατσιστικά) και το κακό δεν άργησε να γίνει, καθώς πιάστηκαν στα χέρια.

Το γεγονός αυτό, του απέφερε κι ένα σπάσιμο χεριού, όπου στην ουσία τον αφήνει 2,5 μήνες εκτός. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο 25χρονος σέντερ, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Εύβοιας, με τον Βασίλη Μπρατσιάκο και το επιτελείο του να έχουν βγει στην αγορά προκειμένου να καλύψουν το κενό στη frontline.

  • Επιμέλεια: Σταύρος Ιωακείμ