11/01/2017 - 22:44

Γκίνζμπουργκ: Κοιμήθηκα για 15 λεπτά στο τραπέζι του μασάζ

Παρά την πολύωρη ταλαιπωρία, οι παίκτες της Νίμπουρκ, είχαν πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον Άρη. Γι' αυτό και ο προπονητής τους, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, τους αποθέωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:
«Ήταν σκληρό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά όπως ο Άρης. Θέλαμε να τρέξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε πολύ καλά. Θέλαμε τη νίκη, αλλά για κάποιες στιγμές, κάποιες λεπτομέρειες ή αποφάσεις δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε. Εγώ ήμουν κουρασμένος από αυτό το ταξίδι, δεν ξέρω για τους παίκτες μου. Φτάσαμε λίγο πριν το ματς. Εγώ τους βγάζω το καπέλο. Τουλάχιστον δεν χάσαμε και την διαφορά από τον πρώτο αγώνα, αν και δεν ξέρω τι σημασία θα έχει αν βγεις τρίτος ή τέταρτος».

Για το γεγονός πως η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι, παρά τη μεγάλη ταλαιπωρία που είχε για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Έχουμε καλούς χαρακτήρες, έχουμε καλούς ηγέτες και παίρνουν όλοι το καλό παράδειγμα. Δεν έχουμε σταρ στην ομάδα. Δεν ξέρω πραγματικά πώς παίξαμε τόσο καλά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι, εγώ κοιμήθηκα στο τραπέζι του μασάζ για 15 λεπτά πριν τον αγώνα».

  • Επιμέλεια: Σταύρος Ιωακείμ