22/05/2017 - 22:04

Μανωλόπουλος: «Δεν λειτούργησε τίποτα»

Για την κακή εμφάνιση και την συντριβή που γνώρισε η ΑΕΚ στον τέταρτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο τεχνικός της «Ένωσης» ανέφερε ότι δεν λειτούργησε τίποτα στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες  του. 
 
«Δεν αντέχει καμία κριτική το ματς. Hταν μία πολύ άσχημη βραδιά γα εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και επιθετικά και αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ εύστοχος. Εμείς για 40 λεπτά, ο, τι και να δοκιμάσαμε, δεν λειτούργησε.
 
Αλλάξαμε τέσσερα πλάνα στην άμυνα.Στην επίθεση αλλάξαμε πολλά σχήματα. Δεν λειτούργησε τίποτα. Ήμασταν χειρότεροι σε όλες τις κατηγορίες αν δούμε την στατιστική. Στεναχωριέμαι πολύ για αυτόν τον κόσμο που το πίστεψε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν».
 
Για το αν προέκυψαν συμπεράσματα εν όψει καλοκαιριού, ανέφερε: «Είναι πολύ νωρίς  για να μιλήσουμε για το καλοκαίρι. Παίξαμε τέσσερα ματς με τον Παναθηναϊκό, τα τρία ήταν πολύ καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Δεν είναι κριτήριο το σημερινό. Υπάρχει και συνέχεια»
 
Ενώ για το αν θύμωσε με την εικόνα της ομάδας στην  τέταρτη περίοδο, απάντησε:«Το ότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, ενώ στο πρώτο ήμασταν καλοί και στο τρίτο χάσαμε από λάθη απειρίας. Αυξήθηκε πάρα πολύ η πίεση μετά τη νίκη. Αυξήθηκαν και οι προσδοκίες για την ομάδα.
 
Η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Μπήκα στα αποδυτήρια και τους είπα ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Παλέψαμε, δεν βγήκε τίποτα. Υπήρχε απογοήτευση. Φυσικά και δεν μου άρεσε η εικόνα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες.
 
Όταν χάσαμε το τρίτο ματς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι που χάσαμε λίγο. Στο τρίτο ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Αυτό ανέβασε την πίεση. Ίσως αυτό είναι μία εξήγηση».