26/05/2017 - 13:09

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Άρης

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στο ΟΑΚΑ (28/05, 18:00) εξέδωσε η διοίκηση της «Ένωσης».

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το πως μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (28/05, 18:00) απέναντι στον Άρη για την σειρά των μικρών τελικών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι η διάθεση εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση της τελικής σειράς αγώνων της Basket League της «Βασίλισσας» με τον Άρη ξεκίνησε, τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. 

O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 και ώρα 18:00. 

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 

- Online από αυτή τη σελίδα 
https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/ 

TΡΟΠΟI ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους: 

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Σήμερα Παρασκευή έως τις 18:00). 

- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης). 

- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. 

- Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη" & Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ, 3 ώρες πριν από την έναρξη. 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). 

- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων. 

- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας. 

- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα. 

- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά.