26/05/2017 - 16:40

Ζήτησε το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια ο Παναθηναϊκός

Την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια απο την Πολιτεία, ζήτησε και επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
 
Το αίτημα κατέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σε σημερινή συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.
 
Η πρόταση του Παναθηναϊκού συνοδευόταν από αναλυτική μελέτη 250 σελίδων, όπου αναφέρεται το πλάνο ανάπτυξης που έχει η «πράσινη» ΚΑΕ για το ΟΑΚΑ, καθώς και οι αλλαγές που προτίθεται να κάνει προκειμένουν να το εκσυχρονίσει.
 
Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός, αν εγκριθεί η πρότασή του, θα αναβαθμίσει την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, θα προχωρήσει σε δημιουργία σύγχρονου προπονητηρίου, ενώ προβλέπεται ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων καθώς και η δημιουργία μουσείου, συνεδριακού κέντρου και καταστημάτων στο περιβάλλοντα χώρο. 
 
Οι δύο πλεύρες αναμένεται να έχουν και νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα ο κ.Βασιλειάδης έχει μελετήσει την πρόταση του Παναθηναϊκού. Στο περιθώριο της συνάντησης ο υφυπουργός ζήτησε απο τον Παναθηναϊκό να κάνει ό,τι μπορεί απο την πλευρά του για να διατηρηθεί το καλό κλίμα στους τελικούς της Α1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.