27/05/2017 - 15:36

Μαυροειδής: «Μας πλήγωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Μία καλή ευκαιρία να ξεπεράσει τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο τέταρτο ματς της σειράς, θα είναι για την ΑΕΚ οι μικροί τελικοί με τον Άρη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Μεγάλη ήταν η στενοχώρια των παικτών της ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό Superfoods, στο τέταρτο ματς της σειράς και σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή η Ένωση τώρα θα πρέπει να μαζέψει τα… κομμάτια της και να πάρει την τρίτη θέση στους μικρούς τελικούς κόντρα στον Άρη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαυροειδή στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

«Καλησπέρα σας, 

Ξεκινάει μια διαδικασία μικρών τελικών, που πρέπει να παλέψουμε για την τρίτη θέση. Μπορεί να γράφουμε ημέρες ολόκληρες για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνονται πλέι οφ, ειδικά στη σειρά αυτή, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. 

Η ΑΕΚ κατέλαβε την τρίτη θέση με άνεση στην κανονική περίοδο και πάρα πολύ νωρίς μάλιστα. Απέδειξε, ότι είναι η καλύτερη ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μετά από την συντριβή από τον Παναθηναϊκό και να προχωρήσουμε. Είναι γεγονός, ότι αυτή η ήττα μας πλήγωσε. Μας τσάκισε. Είναι μεγάλη η στενοχώρια. Για την εμφάνισή μας και το εύρος της ήττας. Δεν χωρά αμφιβολία. 

Από την άλλη, θεωρώ, ότι στα προηγούμενα ματς με τον αντίπαλό μας, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αγωνιστήκαμε έξυπνα, με βάση τις εντολές του προπονητή μας, αντρίκεια και είναι βέβαιο, ότι μπορούσαμε και ακόμη μια νίκη. Ας μην ακυρώνουμε όλο αυτό, που συνέβη λοιπόν. 

Ο Άρης από την πλευρά του δεν έχει να χάσει κάτι. Βρίσκεται θεωρητικά σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση από μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας. Είμαστε το φαβορί εκεί. Και κατόπιν να έχουμε το πάνω χέρι. Είμαστε καλύτεροι ως ομάδα παρά τα κάποια προβλήματα, που έχουμε. Το αποδείξαμε μέσα στη χρονιά. Η φυσιογνωμία αυτών των αγώνων είναι ιδιαίτερη. Προχωράμε».