28/05/2017 - 20:52

Πρίφτης: «Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς αμυντικά»

Για την ήττα από την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για την σειρά των μικρών τελικών μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου τα εξής: 
 
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το 1-0. Και οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις. Σίγουρα η ΑΕΚ κάποια στιγμή βρήκε επαφή με το καλάθι περισσότερο από ότι εμείς. Πιστεύω πως και για εμάς ακόμη και αυτοί οι 74 πόντοι είναι αρκετοί, απλώς θα έπρεπε αμυντικά να ήμασταν πιο συμπαγείς.
 
Δώσαμε πάρα πολλές ελεύθερες βολές στον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι πίσω στην Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να κάνουμε κάποιες προπονήσεις ανάκτησης, για να παρουσιαστούμε στον αγώνα της Τετάρτης με την ενέργεια που απαιτεί ο αντίπαλος και η ποιότητά του».
 
Όσον αφορά τους τραυματίες απάντησε: «Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με τους τραυματίες. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ο Ντραγκίτσεβιτς με πίεση θα προλάβει αν θα παίξει. Ο Τζάκσον θα δούμε πως θα είναι τώρα που θα γυρίσουμε».
 
Για την αποβολή του Καββαδά ο τεχνικός του Άρη ανέφερε: «Την πρώτη φάση σχετικά με τον Καββαδά και τον Μαυροειδή την είδα. Ήμουν κοντά.
 
Την δεύτερη δεν την είδα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Τζαφλέρη. Πιστεύω ότι κάτι είδε. Θα το δω στο βίντεο».
 
Από την πλευρά των παικτών ο Σπύρος Μούρτος δήλωσε τα εξής:
 
«Σήμερα είχαμε πολύ βασικές ελλείψεις. Αυτό μας οδήγησε στο να παίξουμε με καινούργια σχήματα που μας ήταν άγνωστα. Παρόλα αυτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι για αρκετά μεγάλο διάστημα.
 
Όμως, ένα δικό μας νεκρό διάστημα και το γεγονός ότι σε εκείνο το σημείο η ΑΕΚ ευστόχησε σε μακρινά σουτ, άνοιξαν την διαφορά και καθόρισε το αποτέλεσμα. Το μυαλό μας βρίσκεται ήδη στον αγώνα της Τετάρτης».