15/06/2017 - 23:40

Ενισχύθηκε με Κουφόπουλο, ανανέωσε Τσελεμπή η Δάφνη (pic)

Σε μία σημαντική «διπλή» κίνηση προχώρησε η Δάφνη Δαφνίου, με τον Κώστα Κουφόπουλο να έρχεται… από τον Παναθηναϊκό για χάρη της, ενώ παίκτης της θα συνεχίσει να είναι ο Χρήστος Τσελεμπής.

Συγκεκριμένες και ουσιαστικές κινήσεις πραγματοποιεί η Δάφνη Δαφνίου, ώστε την επόμενη σεζόν να είναι ανταγωνιστική στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η ομάδα από το Χαϊδάρι γνωστοποίησε την πρώτη της μεταγραφική κίνηση και ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Κουφόπουλο. Ο 18χρονος γκαρντ (φώτο με τον πρόεδρο Βασίλη Νέγρη) προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με το ταλέντο του να πείθει τους ιθύνοντες του συλλόγου, στο «πνεύμα» της εξέλιξης νέων παικτών, παράλληλα με μία αξιοσημείωτη πορεία στις εθνικές κατηγορίας.

Παράλληλα, στη Δάφνη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρήστος Τσελεμπής. Ο πολύπειρος γκαρντ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην τρομερή πορεία που χάρισε την άνοδο από τον 1ο όμιλο Νότου και, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων που είχαν να του κάνουν μία σημαντική πρόταση, εκείνος επέλεξε να παραμείνει κάτοικος του «Χρ. Αγγουράκης». Με τις δύο αυτές κινήσεις, η περιφερειακή γραμμή της ομάδας παραμένει πανίσχυρη, με δεδομένο ότι θα συνεχίσει να τη στελεχώνει και ο Στέλιος Γκίνης.