20/06/2017 - 13:16

Χωρίς προπονητή η Εθνική ομάδα λίγο πριν το Ευρωμπάσκετ…

Σχεδόν 40 ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ, η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων παραμένει ακέφαλη αφού η ομοσπονδία δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιον προπονητή.

Χωρίς ομοσπονδιακό προπονητή παραμένει η Εθνική ομάδα μπάσκετ, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ, στο οποίο η Ελλάδα θα μπει με αξιώσεις στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου. Ο ισχυρός άντρας της Ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος επιχείρησε να διασκεδάσει τις ανησυχίες λέγοντας το αμίμητο ότι αφού έχουμε παίκτες θα βρούμε και προπονητή!

Αυτό πάντως δείχνει να είναι το μόνο αρνητικό της υπόθεσης, το οποίο βέβαια όσο θα κυλά ο χρόνος θα γίνεται όλο και πιο σημαντικό.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως μετά από πολλά χρόνια, όλα τα μεγάλα ονόματα θα δώσουν το «παρών» στην προετοιμασία και θα τεθούν στη διάθεση του όποιου προπονητή επιλεχθεί.

Το μεγάλο αστέρι αυτής της ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στο Ευρωμπάσκετ όπως λογικά και ο αδερφός του Θανάσης.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Παπαγιάννης όσο και ο Κουφός έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής όπως το ίδιο θα συμβεί και με τους Πρίντεζη, Σλούκα και Παπανικολάου, οι οποίοι είχαν απουσιάσει πέρυσι λόγω τραυματισμών. Μπουρούσης, Περπέρογλου και Παππάς αποτελούν μια ακόμη τριάδα ενώ Καλάλθης, Παπαπέτρου, Μάντζαρης και Μπόγρης βρίσκονται και αυτοί στη λίστα.

Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί προπονητής και στη συνέχεια να μην υπάρξουν τραυματισμοί, ειδικά λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά.