01/07/2017 - 20:19

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό η Καββαδία

Αποχωρήσεων συνέχεια στο βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού με την Αγγελική Καββαδία να αποχωρεί από το «τριφύλλι».

H διοικητική και οικονομική αβεβαιότητα που υπάρχει στο «τριφύλλι» έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου. Ήδη από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει η Χαρά Παπαδοπούλου και Φρανζίσκα Πολ που υπέγραψαν στον Ολυμπιακό ενώ η Αλίκη Κωνσταντινίδου υπέγραψε στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η Αγγελική Καββαδία γνωστοποίησε το «αντίο» της στην ομάδα του Παναθηναϊκού ενώ αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Ελληνίδα κεντρική: 

«Μετά από 5 χρόνια παρουσίας μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, ήρθε ο καιρός για ένα προσωρινό αποχαιρετισμό. Στο διάστημα αυτό έζησα απίστευτες στιγμές και πολλά έντονα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι πάντα εκεί και να μας εμψυχώνει. Στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την ενέργεια που μας έδιναν κάθε αγώνα καθώς και την στήριξη που είχαμε από αυτούς.

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ με το τριφύλλι και πίστεψε σε έμενα. Ειδικά στους δύο ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να έρθω στην ομάδα, τον Σπύρο Χουντουμάδη και τον Τάκη Μαλακατέ. Ένα “ευχαριστώ” θέλω να πω και σε όλες τις συμπαίκτριες μου που παίξαμε μαζί αυτά τα πέντε χρόνια.

Ελπίζω να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον…».