07/07/2017 - 12:57

Βατούτιν: «Μπασκετική ιδιοφυΐα ο Τεόντοσιτς, λυπηρή μέρα για την ΤΣΣΚΑ».

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ετοιμάζεται για το ΝΒΑ και ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, θέλησε να τον ευχαριστήσει για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο.

Ο σύλλογος της Ρωσίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον Τεόντοσιτς για όσα έκανε στην παρουσία του στην ομάδα, ενώ ο Αντρέι Βατούτιν έκανε δηλώσεις ευχαριστώντας τον έμπειρο άσο.

«Ο Μίλος είχε πάρει τον τίτλο του MVP πριν έρθει στην ομάδα μας, αλλά κατά τη γνώμη μου έγινε ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη μαζί μας. Ήμασταν τυχεροί που απολαύσαμε τις ικανότητες του για έξι χρόνια», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, λέγοντας στη συνέχεια:

«Είναι μία μπασκετική ιδιοφυΐα, ένας απρόβλεπτος παίκτης ακόμα και για αυτούς που έπαιζαν μαζί του. Πάντα όμως έκανε τα πάντα για τη νίκη, ήταν ηγέτης, γενναίος και έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη. Οι αποφάσεις του μπορεί να ήταν σωστές ή λάθος, αλλά ήταν αποφασισμένος. Ελάχιστοι παίκτες μπορούν να λένε πως στην καριέρα τους δημιούργησαν ταυτόχρονα δύο γκρουπ υποστηρικτών και μισητών του. Ο Μίλος το πέτυχε και κυρίως δεν άφησε τίποτα ίδιο! Είμαι σίγουρος πως πολλοί έρχονταν στα παιχνίδια για να ζήσουν λίγη από τη μαγεία του Τεόντοσιτς.

Είναι δύσκολο να πω αντίο αλλά σήμερα είναι μία πραγματικά λυπηρή μέρα. Ήρθε στην ΤΣΣΚΑ σαν έναν νέος, ταλαντούχος παίκτης και φεύγει ως ένας ώριμος άνθρωπος που κέρδισε τα πάντα. Εύχομαι στον Μίλος τύχη και υγεία».

Από την πλευρά του, ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε σχετικά με την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ: «Ήταν έξι απίστευτα χρόνια στη Μόσχα. Αφήνω μέρος της καρδιάς μου εκεί. Ήμουν τυχερός που έκανε τόσους φίλους. Ένιωσα τόση αγάπη και υποστήριξη από τους φανς. Η ΤΣΣΚΑ με έκανε να αναπτυχθώ ως παίκτης, να κερδίσω τίτλους και να εκπληρώσω τα όνειρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται μπροστά μου και κάνω το επόμενο βήμα μου με πολλές προσδοκίες»