05/08/2017 - 19:21

Στον αέρα οι μεταγραφές του Δούκα

Ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας μπάσκετ του Δούκα, Γιάννης Ζερβός, οδηγήθηκε στη φυλακή και οι μεταγραφές της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων είναι στον... αέρα!

Ο Ζερβός συνελήφθη την Τετάρτη (2/8) στην Κέρκυρα και οδηγήθηκε την Πέμπτη (3/8) στη φυλακή κατόπιν σχετικής απόφασης του εισαγγελέα Κέρκυρας, λόγω της μη συμμόρφωσης του σε ποινές, που του έχουν επιβληθεί σχετικές με παραβάσεις του φορολογικού κώδικα. Η είδηση έσκασε σαν... βόμβα και ο Δούκας ψάχνει να δει πώς θα πορευτεί στην «επόμενη μέρα».

Τα Εκπαιδευτήρια ενημέρωσαν τους παίκτες, που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι, πως οι μεταγραφές ακυρώνονται και προς το παρόν υπάρχει μία εκκρεμότητα, προτού βγει το οριστικό πλάνο για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, υπάρχει σε εκκρεμότητα συνάντηση συνεργάτη του Ζερβού με τη διοίκηση του Δούκα, ώστε να φανεί αν εκείνος μπορεί να «τρέξει» την ομάδα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποφυλακιστεί ο Ζερβός. Αν το δεχθεί αυτό η διοίκηση του Δούκα, τότε ο σχεδιασμός θα συνεχιστεί ως έχει. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Αν ο Δούκας δεν δεχθεί την πρόταση του συνεργάτη του Ζερβού, τότε οι μεταγραφές θα ακυρωθούν. Έτσι, η ομάδα της Α2 θα κινηθεί στην αγορά με άλλον τρόπο, δεν θα πάει σε ηχηρές κινήσεις και την σεζόν 2017-2018 θα βασιστεί σε νεαρούς Έλληνες παίκτες όπως ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, ο Θοδωρής Καρράς και ο Γιάννης Αγραβάνης, που βρίσκονται στο ρόστερ της.