12/08/2017 - 19:41

Διαφωνία Παναθηναϊκού - Χαραλαμπόπουλου

Ο δανεισμός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ έχει "κολλήσει" λόγω εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, γι αυτό και δεν έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στο ΠΑΟΚ.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι ο 20χρονος φόργουορντ θα παίξει στον Δικέφαλο την επόμενη σεζόν, όμως επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει. Οχι, δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ όλο αυτό, αλλά με τις συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του αθλητή. Και έχει να κάνει με κάποιους όρους του νέου συμβολαίου που θα υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με την υπογραφή νέας συμφωνίας που θα τεθεί εν ισχύ από την επόμενη σεζόν, όταν ο Χαραλαμπόπουλος γυρίσει στους πράσινους. Υπάρχει διαφωνία σε κάποιους όρους και λέγεται πως έχουν να κάνουν με το NBA out. Προς στιγμήν φάνηκε να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη, αλλά αμέσως τα πνεύματα ηρέμησαν, σε μια προσπάθεια να βρεθεί χρυσή τομή.

Οι επαφές συνεχίζονται και όλοι τους ελπίζουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα συμφωνία και όχι μόνο θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ, αλλά θα υπογραφεί και νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.