14/08/2017 - 19:27

Στη Ντιναμό Σάσαρι με μηνιαίο συμβόλαιο ο Έραζεμ Λόρμπεκ

Ο Έραζεμ Λόρμπεκ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στα παρκέ σε συλλογικό επίπεδο, αφού υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο με την Ντιναμό Σάσαρι.

Ήταν το 2014 όταν ο Έραζεμ Λόρμπεκ έπαιξε για τελευταία φορά μπάσκετ σε επίσημο επίπεδο. Τρία χρόνια και αρκετές προσπάθειες επιστροφής στα παρκέ αργότερα, ο άλλοτε "δαντελένιος" φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο με τη Ντιναμό Σάσαρι.

Ο Λόρμπεκ, ο οποίος πήρε μέρος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της εθνικής Σλοβενίας, είχε φτάσει πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στα παρκέ πριν από περίπου 9 μήνες, όταν είχε συμφωνήσει με την Λιμόζ τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο το συμβόλαιό του λύθηκε μερικές ημέρες αργότερα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει την πολυπόθητη επιστροφή.

Ο Σλοβένος φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Ντάρκο Πλάνινιτς στην Ντιναμό Σάσαρι, αφού ο Κροάτης σέντερ έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η ελπίδα του όμως είναι ότι θα καταφέρει μέσω της παρουσίας του στις προπονήεις και στα φιλικά παιχνίδια να πείσει τον ιταλικό σύλλογο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο ενόψει της σεζόν.