16/08/2017 - 13:43

Σκαριόλο: «Ευχαριστώ τον Ναβάρο για όσα με διδάσκει καθημερινά...»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο σχολίασε την εικόνα της Ισπανίας απέναντι στην Βενεζουέλα και ευχαρίστησε, με τον δικό του τρόπο, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο για την παρουσία του στους «Φούριας Ρόχας».

Kαταιγιστική ήταν η Ισπανία στο φιλικό κόντρα στην Βενεζουέλα, την οποία και «διέλυσε» με 90-44. Παρ' όλα αυτά, ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν εφησυχάζει, καθώς εξήγησε πως σε κάποια σημεία του παιχνιδιού οι Ίβηρες έβγαλαν προβλήματα.

Παράλληλα, ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του στην εθνική ομάδα της χώρας!

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Σκαριόλο δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό φιλικό. Από αύριο θα δουλέψουμε για να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ήταν καλό που μοιράσαμε το χρόνο. Σε κάποια σημεία μου άρεσε πολύ η ομάδα, όμως σε κάποια άλλα είχαμε πρόβλημα.

Είναι φιλικά. Δοκιμάζουμε αρκετά πρόσωπα και καταστάσεις. Στη Μελίγια θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Θα δούμε πώς θα είναι τα επόμενα φιλικά και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει: «Μπορώ να πω πως είμαι περήφανος που είχα κι εγώ συμμετοχή σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Έχουμε ζήσει περισσότερα από 100 παιχνίδια μαζί και μπορώ να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα με διδάσκει καθημερινά. Όχι μόνο από το μπάσκετ, αλλά και ως αθλητής που αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό και φροντίζει να δίνει το καλύτερο για την ομάδα».