05/09/2017 - 23:31

Έλληνες φίλαθλοι σε Τσαγκρώνη: « Πάρε τον ψηλό και φύγετε και οι δυο»!

Η Εθνική. βρίσκεται μπροστά σε έναν ταπεινωτικό απολκλεισμό στο Eurobasket και ο Γ.Γ. της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση μετά την ήττα από τη Φινλανδία!  

Έντονη φραστική επίθεση δέχθηκε ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας μπάσκετ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, από μία ομάδα 7-8 οργισμένων Ελλήνων φιλάθλων, οι οποίοι τον εντόπισαν από μακριά στον αγωνιστικό χώρο της Χάρτβαλ Αρένα, καθώς αυτή άδειαζε. Ανάμεσα στα πάμπολλα κοσμητικά με τα οποία τον στόλισαν ήταν και ορισμένες ύβρεις, αλλά η κοινή συνισταμένη ήταν η απαίτηση για παραίτηση. «Σαράντα χρόνια στην καρέκλα, σηκωθείτε φύγετε επιτέλους». «Την καταντήσατε σαν τα μούτρα σας την Εθνική, εσύ και ο άλλος». «Δεν κοιτάς τα χάλια μας, πας και στο ραδιόφωνο για δηλώσεις». «Είστε καρεκλοκένταυροι, ντροπή σας».  

Ο… άλλος είναι φυσικά ο πρόεδρος της ΕΟΚΓιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε χθες από το Ελσίνκι, σε μία κίνηση που  δικαιολογήθηκε από τους συνεργάτες του ως «προγραμματισμένη», λες και συγχωρείται η προγραμματισμένη απουσία από τους κρισιμότερους αγώνες της Εθνικής. Μαθεύτηκε μάλιστα, από τον ίδιο τον Τσαγκρώνη, ότι ο ισχυρός ανήρ της Ομοσπονδίας θα απουσιάσει και από τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, εάν υπάρξει τέτοιος. Με άλλα λόγια, θα λάμψει διά της απουσίας του από όλους τους αγώνες που μπορεί να σηματοδοτήσουν αποτυχία και πισωγύρισμα. Ίσως τον δούμε σημαιοστολισμένο στον προημιτελικό.  

Ήταν πάντως ελάχιστοι οι φίλαθλοι που συμμετείχαν στο φραστικό επεισόδιο με τον Τσαγκρώνη. Κάποιοι άλλοι απαιτούσαν ηχηρά από τους δημοσιογράφους να γράψουν «όλη την αλήθεια», ενώ μερικοί περίμεναν τους παίκτες πάνω από τη φυσούνα της μικτής ζώνης για να τους χειροκροτήσουν.