14/09/2017 - 14:29

Ιτούδης: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το φιλικό με την ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το φιλικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκριση της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα. 

«Θέλαμε να δούμε πολλά από το φιλικό με την ΑΕΚ. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά μας στο παιχνίδι! Πρώτα απ' όλα από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε το ματς, ενώ και η απόδοση των νέων δεν ήταν αυτή που περιμέναμε» δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στο ΟΑΚΑ.

«Βέβαια είχαμε πολλές απουσίες και τους περιμένουμε όλους να επιστρέψουν στην ομάδα. Σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα η νίκη στα φιλικά, ωστόσο πάντα θέλουμε και προσπαθούμε να κερδίζουμε. Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάποιο ματς. Απέναντι στην ΑΕΚ προσπαθήσαμε στο τέλος να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ αργά. Επιπλέον αστοχήσαμε και σε 12 βολές».

Και κατέληξε μιλώντας για τη πρόκριση της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα: «Θέλω επίσης να συγχαρώ την εθνική ομάδα της Ρωσίας για τη πρόκριση της στα ημιτελικά και να της ευχηθώ καλή συνέχεια στο Eurobasket».