18/09/2017 - 13:28

Ιτούδης: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε με διψήφια διαφορά τον Παναθηναϊκό»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης από την εικόνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, εστιάζοντας στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του, ενώ ευχήθηκε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Λέο Βέστερμαν.

Ο προπονητής της «ομάδας του στρατού» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας: «Προσεγγίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και δείξαμε καλές ενέργειες. Σε γενικές γραμμές δείξαμε καλή άμυνα στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας με σύνεση.

Έχουμε ακόμα 7 απουσίες την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε τέσσερις. Ταυτόχρονα είχαμε και κάποιες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί προσπαθώ να δοκιμάσω νέους παίκτες όπως ο Αστάπκοβιτς, ο Γκαβρίλοφ, ο Κατσίβελης, ο Βοστρίκοφ. 

Το κακό είναι πως γύρισε το πόδι του Βέστερμαν. Ελπίζω ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός και σύντομα να μπορέσει να επιστρέψει στη δράση. Ο Λέο έχει συμμετάσχει μόλις σε 2 προπονήσεις, αλλά έχει μάθει όλα τα συστήματα της ομάδας, σκοράρει σε οργανωμένες επιθέσεις και είναι πολύ καλός σε οργάνωση και άμυνα. Έχει δείξει πως είναι ένα έξυπνο γκαρντ. 

Μια άσχημη στιγμή για εμάς ήταν πως δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά που είχαμε φτιάξει στους 18-19 πόντους, καθώς στην επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού κάναμε λάθη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με διψήφια διαφορά, αν και αυτό δεν έχει σημασία».