26/09/2017 - 12:44

Κουρτινάιτις: «Είχαμε ανάγκη τον Μαυροκεφαλίδη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο Ρίμας Κουρτινάιτις, με τον τεχνικό της Λιέτουβος Ρίτας να εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι ο έμπειρος άσος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του.

«Είναι πολύ έμπειρος παίκτης επειδή έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο αρκετά χρόνια. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης, με μεγάλη επιθυμία για τη νίκη και μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός, αλλά είναι σπουδαίος στον τομέα των ριμπάουντ. Πριν φύγει για την Κίνα, είχε εντυπωσιακούς αριθμούς με την ΑΕΚ. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι παίκτης που βρίσκεται πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Τον ήθελα από τότε που ήμουν στην Χίμκι.
Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσει το παιχνίδι μας και τον είχαμε ανάγκη. Ο Μαυροκεφαλίδης δεν έψαχνε απλώς μία ομάδα για να παίξει. Ήθελε νίκες. Κι ένας τέτοιος παίκτες θα μας φανεί εξαιρετικά χρήσιμος. Δεν περιμένω να παίξει στα επόμενα ματς. Έχει ακόμα πολλά να μάθει για την ομάδα. Δεν θα τον πιέσουμε. Δεν βιαζόμαστε μέχρι να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται», δήλωσε ο Κουρτινάιτις.