28/09/2017 - 13:11

Σεραφέν: «Αν η Μπαρτσελόνα δεν με αφήσει, δεν θα παίξω με την εθνική»

Την δική του διάσταση στο θέμα των «παραθύρων» της FIBA έδωσε ο Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος τόνισε πως εάν δεν του επιτρέψει η Μπαρτσελόνα να αγωνιστεί με την εθνική, κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν θα το κάνει.

Ο Γάλλος σέντερ μιλώντας για το θέμα αυτό πέταξε το μπαλάκι στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως αν οι Καταλανοί δεν του επιτρέψουν, τότε δεν θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Γάλλος σέντερ πήρε θέση για το θέμα των παραθύρων, λέγοντας: «Το ΝΒΑ είναι διαφορετικό, αλλά είμαστε στην Ευρώπη τώρα. Εάν η Μπαρτσελόνα δεν με αφήσει να παίξω με την εθνική ομάδα, δεν θα το κάνω. Δεν μπορώ από τη μια στιγμή στην άλλη να πω «Είμαι στην Γαλλία, θα παίξω με την εθνική». Είναι θέμα της ομάδας αυτό. Αν μου πουν να παω, θα πάω, αλλά αν μου πουν να μην πάω δεν θα πάω».

Μιλώντας για τον τρόπο παιχνιδιού του τόνισε: «Παίζω στο low post, αλλά μπορώ να βγω προς τα έξω. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό πάνω στο παρκέ. Θέλω να μείνω υγιής και να καταφέρω να κυριαρχήσω κοντά στο καλάθι».