30/09/2017 - 12:39

Τζεντίλε: «Αν ήμουν στη θέση του Πασκουάλ και εγώ θα με έδιωχνα από τον Παναθηναϊκό»

Σε ιταλικό μέσο μίλησε Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Παναθηναϊκού και ήταν δικαιολογημένο που ο Τσάβι Πασκουάλ τον απομάκρυνε από την ομάδα.

Στη «Gazzetta Dello Sport» μίλησε ο νέος παίκτης της Βίρτους Μπολόνια Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος μίλησε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκο, αποκαλύπτοντας πως αν ο ίδιος ήταν στη θέση του Πασκουάλ θα έκανε το ίδιο πράγμα, όσον αφορά την αποχώρηση του από το «τριφύλλι».

«Δύσκολη εμπειρία, αλλά όχι άσχημα συναισθήματα. Ξέρω ότι έπαιξα πολύ χειρότερο από αυτό που περίμεναν κι επομένως καταλαβαίνω απόλυτα την επιλογή του Πασκουάλ. Το δηλώνω: αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα το ίδιο μαζί μου. Εκείνη τη στιγμή, δεν μπορούσα να παίζω σε αυτό το επίπεδο».

Στη συνέχεια μίλησε και το πέρασμα του από την Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Ειλικρινά, όταν έφυγα από την Αθήνα δεν ήθελα να παίξω σε άλλη ομάδα. Δεν είχα ενέργεια. Ωστόσο, ο Πιανιτζιάνι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι υπάρχει χώρος για μένα. Τον εμπιστεύτηκα, αλλά τελικά δεν πάνε όλα όπως επιθυμούμε».