19/10/2017 - 14:07

Πρίντεζης: "Δεν έδωσα αυτά που μπορούσα στη Μάλαγα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε στη Μάλαγα το καλοκαίρι του 2009, με τον παίκτη και την ισπανική ομάδα να έχουν μεγάλες βλέψεις για τη συνεργασία τους, όμως -λόγω και ενός τραυματισμού- τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν θετικά. Με αφορμή αυτό, ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στη "La Opinion De Malaga", εξηγώντας εν μέρει τι είχε πάει στραβά.

"Έχω γλυκόπικρες αναμνήσεις απο΄τη Μάλαγα. Από κάθε κατάσταση της ζωής σου ωστόσο μπορείς να βρεις κάτι θετικό. Έζησα καλές και κακές στιγμές. Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να δώσω αυτά που μπορούσα. Το ήθελα πολύ, αλλά οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Η ζωή συνεχίζεται όμως και εύχομαι τα καλύτερα στη Μάλαγα γιατί το αξίζει. Δε μου αρέσει να κατηγορώ τους άλλους. Ίσως εν μέρει να έφταιγα εγώ. Είχα όλη την επιθυμία του κόσμου, αλλά καλό είναι να μη μιλάμε για το παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά. Αυτό που έγινε ήταν καλό και για τις δύο πλευρές. Σίγουρα ήμουν δυσαρεστημένος επειδή δεν μπόρεσα να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο".

Ο Πρίντεζης στην συνέχεια μίλησε και για τον νέο Ολυμπιακό και τους στόχους του: "Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final Four και μετά θα δούμε. Φέτος θέλουμε να τρέξουμε περισσότερο, να είμαστε πιο επιθετικοί γενικά. Έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ, το οποίο είναι σημαντικό στο νέο format της EuroLeague. Πρέπει να καταλάβουμε τι ζητάει από εμάς ο κόουτς Σφαιρόπουλος και να συνεχίσουμε να ακολουθούμε την γραμμή που μας έχει οδηγήσει σε τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια".