30/01/2018 - 17:10

Πρίντεζης: «Παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπώ» (vid)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague πραγματοποίησε ένα μικρό αφιέρωμα στον Γιώργο Πρίντεζη και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Παπανικολάου μίλησαν για τον Έλληνα φόργουορντ. 

Αυτή την εβδομάδα η Euroleague επικεντρώθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη, ζητώντας παράλληλα από μέλη των «ερυθρόλευκων» να μιλήσουν για τον 32χρονο διεθνή, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του για τους Πειραιώτες.

Ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως: «Είναι ο άνθρωπος του τελευταίου δευτερολέπτου καθώς πρωταγωνιστεί σε όλα τα σημαντικά καλάθια της ομάδας».

Για τον Πρίντεζη μίλησε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος ανέφερε ότι: «Μαζί με τον Βασίλη είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας. Μας βοηθάει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας».

Από το βίντεο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο τεχνικός του συλλόγου Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Έλληνα φόργουορντ τον δεύτερο αρχηγό της ομάδας: «Είναι ο δεύτερος αρχηγός μας. βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικός για μας αφού είναι αυτός πολλές φορές που μας δίνει ώθηση» ήταν τα λόγια του κόουτς των ερυθρολεύκων.

Τέλος για τον μίλησε ο ίδιος Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπώ. Βρίσκομαι εδώ 15 χρόνια και τη θεωρώ οικογένειά μου. Στον Ολυμπιακό έχω περάσει τις περισσότερες ώρες, τις περισσότερες μέρες της ζωής μου. Ελπίζω να βρεθούμε στο Βελιγράδι».