18/04/2018 - 20:30

Πασκουάλ: "Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το φαβορί"

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με εμφατικό τρόπο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι των playoffs στο ΟΑΚΑ, όμως παρά το αυτό, ο Τσάβι Πασκουάλ επανέλαβε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και χαρακτήρισε εκ νέου τη "Βασίλισσα" φαβορί για την πρόκριση στο Final 4.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Δεν χρειάζεται να κάνουμε reset στο μυαλό μας, πρέπει να πάμε με τον ίδιο τρόπο. Στα playoffs δεν μπορείς να σταματήσεις, πρέπει να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση. Όταν κερδίζεις, κάνεις το ίδιο. Όταν χάνεις, κοιτάζεις τι πήγε λάθος και προσπαθείς να το διορθώσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σπουδαία ομάδα, με ταλέντο και περισσότερη εμπειρία από εμάς. Ξέρω ότι θα αντιδράσουν και θα ξεκινήσουν πολύ πιο επιθετικά το παιχνίδι. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί της σειράς, δεδομένης της εμπειρίας των παικτών της".

Για τα στοιχεία που θα αλλάξουν σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, είπε: "Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι", απάντησε.