25/04/2018 - 19:30

Άρχισε επαφές με FIBA ο Παναθηναϊκός!

Σε ανοιχτή γραμμή με την FIBA είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods, ύστερα από τη ρήξη στις σχέσεις του με την Euroleague. Θα τα πουν με τους ανθρώπους του BCL στο Final Four της Αθήνας οι «πράσινοι»!

Η «διαμάχη» του «τριφυλλιού» και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Euroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου θα επιφέρει εξελίξεις στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.
Μετά την οριστική ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών στη συνάντηση της Μαδρίτης, οι «πράσινοι» εξετάζουν την επόμενη μέρα και καταστρώνουν τα ευρωπαϊκά τους πλάνα, τα οποία ενδέχεται να είναι μακριά από την «στέγη» της Euroleague.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός Superfoods ψάχνει να δει τι θα κάνει από την επόμενη σεζόν και μετά και έχει ήδη έρθει σε επαφή με την FIBA, ώστε να ενταχθεί στις δικές της διοργανώσεις.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους «πράσινους» και την παγκόσμια ομοσπονδία έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις δύο πλευρές να μελετούν το χρονοδιάγραμμα πιθανής υλοποίησης της ένταξης των πρωταθλητών Ελλάδας στο Basketball Champions League.

Μάλιστα, τα στελέχη του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν συναντήσεις και συζητήσεις με τους ανθρώπους του BCL κατά την παραμονή τους στην Αθήνα για το Final Four του ΟΑΚΑ (4-6 Μαΐου). Σε αυτές τις συναντήσεις αναμένεται να εξεταστεί αναλυτικότερα και πιο διεξοδικά η πιθανή προσχώρηση του «τριφυλλιού» στο Champions League της FIBA.