21/12/2016 - 17:55

Φόρμα και παράδοση υπέρ της Βέρντερ!

Γράφει ο : 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr την αναμέτρηση Χοφενχαϊμ- Βέρντερ Βρέμης, προτείνοντας νίκη ή ισοπαλία υπέρ της Φιλοξενούμενης, ενώ στο ζευγάρι Κολωνία – Λεβερκούζεν, τα 2-3 τέρματα συνολικά στο παιχνίδι!

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ- ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: (21:00)

Αήττητη μέχρι τώρα παραμένει στο γερμανικό πρωτάθλημα η ομάδα της Χοφενχάϊμ και φυσικά στόχος της είναι να παραμείνει αήττητη και μετά το σημερινό δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

Άλλωστε, αυτό δεν οφείλεται σε καμία ευνοϊκή κλήρωση, αλλά κυρίως στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, καθώς έχει ήδη αντιμετωπίσει αρκετούς ισχυρούς αντιπάλους και πέρασε αυτό το τεστ με μεγάλη επιτυχία! Βέβαια, έχει αρκετές ισοπαλίες, οι οποίες συνολικά εντός και εκτός φτάνουν τις εννέα!

Το πιο δύσκολο όμως για την ίδια είναι σήμερα να ξεπεράσει την δυσμενή παράδοση που έχει κόντρα στην ομάδα της Βρέμης. Συγκεκριμένα, στα τελευταία πέντε χρόνια έχουν έρθει δέκα φορές αντιμέτωπες και στις δυο έδρες με αποτέλεσμα να μην έχει κατακτήσει ούτε μια φορά τη νίκη, έχοντας μόνο 5 ισοπαλίες και 5 ήττες!

Συνεπώς, το ματς μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς όλα τα σημεία είναι πιθανά και η τελική μας επιλογή θα είναι το Χ2 διπλή ευκαιρία, κυρίως λόγω παράδοσης!

ΚΟΛΩΝΙΑ- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: (21:00)

Σκληρό καρύδι εμφανίζεται η Κολωνία, καθώς εντός ή εκτός έδρας καταφέρνει να παίρνει συχνά θετικά αποτελέσματα. Στην έδρα της δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα, ενώ εκτός έχει τρεις σε σύνολο επτά παιχνιδιών.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν από την άλλη, προέρχεται από μια αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα από μια εκ των ουραγών του πρωταθλήματος την Ίνγκολσταντ, με σκορ 1-2!

Δύσκολη η επιλογή του σημείου, αν και το πιθανότερο είναι η φιλοξενούμενη να μη χάσει. Ωστόσο, δεν αναμένουμε ανοικτό ματς και το πιθανότερο είναι να κυμανθεί ανάμεσα στα δυο και τρία τέρματα!

ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΧΟΦΕΝΧΑΊΜ- ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Χ2 Δ/Ε 2,30/2winbet
ΚΟΛΩΝΙΑ- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2-3 Τερμ. 1,97/2winbet

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ: X 4,60/2winbet
ΠΑΡΙ Σ.Ζ.- ΛΟΡΙΑΝ Ακρ./Σκορ 3-1 9,18/2winbet

Προτεινόμενο σύστημα: 1-2.