02/01/2017 - 15:50

Επιστροφή στις νίκες για την Σκάνθορπ!

Γράφει ο : 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr τις αναμετρήσεις Σκάνθορπ- Πιτέρμπορο, ΚΠΡ-Ίπσουιτς και Φούλαμ - Μπράιτον , προτείνοντας σημεία για να αρχίσετε τη χρονιά με... ταμείο.

ΣΚΑΝΘΟΡΠ- ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ: (17:00)
Η αγωνιστική αστάθεια τον τελευταίο μήνα έριξε την Σκάνθορπ στην3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με μόνο δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Σήμερα, λοιπόν κόντρα σε μια επικίνδυνη εκτός έδρας Πιτέρμπορο καλείται να πάρει αυτό το «τρίποντο» που θα της δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει και πάλι την πρώτη θέση!

Άλλωστε, άλλα περιθώρια για απώλειες δεν έχει, καθώς προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα (ισοπαλία και ήττα εκτός έδρας) και σαφώς είναι καλύτερη ομάδα από την σημερινή της αντίπαλο.

Από την άλλη δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τη δυναμική της φιλοξενούμενης εκτός έδρας, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι στο τέλος η Σκάνθορπ θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη!

ΚΠΡ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ (17:00)
Χρειάστηκαν έξι συνεχόμενες ήττες για την ΚΠΡ προκειμένου να επανέλθει στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας επί ενός ικανοτάτου αντιπάλου, όπως ήταν η Γούλβς! Βέβαια, η βαθμολογική της θέση δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς και χαλάρωση, διότι βρίσκεται ακόμη στην 19η θέση και αν δεν προσέξει σήμερα κόντρα στην υπολογίσιμη Ίπσουιτς, μπορεί και να την πατήσει!

Μέτρια όμως είναι και η πορεία της τελευταίας στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην 14η θέση και αναζητά βαθμούς και εκτός έδρας για να καλύψει τις όποιες βαθμολογικές απώλειες έχει κατά καιρούς μέσα στην έδρα της!

Εκτίμηση μας, λοιπόν είναι ότι τις περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί συγκεντρώνει η ισοπαλία, την οποία και προτείνουμε!

 

ΦΟΥΛΑΜ- ΜΠΡΑΪΤΟΝ: (17:00)
Πρόκειται για ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Βέβαια, η Μπράιτον δείχνει μια σταθερή πορεία το τελευταίο διάστημα γεγονός που της επέτρεψε να βρεθεί στη δεύτερη θέση με μόνο έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Νιούκαστλ.

Μάλιστα, έχει γνωρίσει εκτός έδρας μόνο μια ήττα και αυτό την κάνει περισσότερο επικίνδυνη σήμερα κόντρα στη γηπεδούχο Φούλαμ. Η τελευταία μάλιστα δεν έχει εκμεταλλευτεί έως τώρα τον παράγοντα έδρα, καθώς έχει πολλές βαθμολογικές απώλειες!Η πρώτη επιλογή μας ,λοιπόν θα είναι ο «άσσος» και για κάλυψη θα πάμε και στην ισοπαλία!

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ: 1 2,07/2winbet
ΦΟΥΛΑΜ- ΜΠΡΑΪΤΟΝ: 1Χ 2,68/ 3,40/2winbet
ΚΠΡ- ΙΠΣΟΥΙΤΣ: Χ 3,20/2winbet

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 1 5,23/2winbet
ΓΟΥΪΓΚΑΝ- ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: 1 3,28/2winbet
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1 5,98/2winbet

Προτεινόμενο σύστημα: 2-3