07/01/2017 - 14:22

Βρίσκουν δίχτυα Έβερτον και Λέστερ!

Γράφει ο : 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr την αναμέτρηση Έβερτον- Λέστερ για το θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας και προτείνει Goal και από τις δυο πλευρές!

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΛΕΣΤΕΡ: (17:00)
Παράδοση με πολλά τέρματα εκατέρωθεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν ο αγώνας αυτός είναι για το θεσμό του κυπέλλου ,όπου αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα αμφίσκορο αποτέλεσμα!
Συγκεκριμένα, εάν εξαιρέσουμε το φετινό παιχνίδι στην έδρα της Λέστερ, όπου επικράτησε η Έβερτον με 2-0, στα προηγούμενα τέσσερα δεν είχε κερδίσει κανένα, έχοντας μάλιστα η Λέστερ από δυο νίκες και ισοπαλίες, εντός ή εκτός έδρας!
Το σημαντικότερο βέβαια ήταν, πως σε αυτά σημειώθηκαν πάνω από δυο τέρματα την κάθε πλευρά!
Επομένως, η σημερινή επιλογή μας είναι το Goal –Goal ,καθώς αναμένουμε σε αυτό τον αγώνα να σκοράρουν και οι δυο ομάδες!

ΜΠΟΛΤΟΝ- ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: (17:00)
Μπορεί η Μπόλτον να βρίσκεται στην 1η Αγγλίας και να υπολείπεται της Κρίσταλ Πάλας δυο κατηγορίες, δείχνει όμως αρκετά ανταγωνιστική και σίγουρα θα βάλει δύσκολα σήμερα στη φιλοξενούμενη.
Μάλιστα, εντός έδρας έχει μόνο μια ήττα και τρείς ισοπαλίες, σε σύνολο δεκατριών αγώνων, γεγονός που δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα περάσει νικηφόρα η ομάδα της Κρίσταλ Πάλας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δυο ομάδες, βάση αγωνιστικής συμπεριφοράς μέχρι τώρα, είναι σε θέση να σκοράρουν!
Οπότε, θα πάμε κι εδώ στην επιλογή του Goal-Goal, παρότι και η ισοπαλία έχει αρκετές πιθανότητες να εμφανιστεί και μας αρέσει πολύ!

ΕΪΜΠΑΡ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: (17:15)
Και από το Αγγλικό κύπελλο στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και την αναμέτρηση Εϊμπάρ- Ατλέτικο Μαδρίτης.
Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί τη φετινή περίοδο η ομάδα της Εϊμπάρ και αυτό οφείλεται κυρίως στην έδρα, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου έχει αποσπάσει ορισμένα απρόσμενα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Εσπανιόλ!
Βέβαια, υποχώρησε λίγο βαθμολογικά στα τελευταία τρία παιχνίδια ,αφού συνέλεξε σε αυτά μόνο δυο βαθμούς!
Από την πλευρά της Ατλέτικο, μάλλον καλό της έκανε η διακοπή, καθώς πριν από αυτή παραπατούσε!
Στο συγκεκριμένο ματς δύσκολα θα έχουμε «άσσο». Το πιθανότερο, λοιπόν είναι η νίκη για την Ατλέτικο ή στη χειρότερη περίπτωση η ισοπαλία . Όπως και να έχει πάντως, τα 2-3 τέρματα στο παιχνίδι μας καλύπτουν και θα είναι τελικά η πρώτη επιλογή μας!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΜΠΟΛΤΟΝ- ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Goal-Goal 1,80/2winbet
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ : Goal-Goal 1,75/2winbet
ΕΪΜΠΑΡ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.: 2-3 Tερμ. 1,80/2winbet

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ
ΤΟΡΚΙ- ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ: 1 2,78/2winbet
ΒΕΡΟΙΑ- ΗΡΑΚΛΗΣ: 1 2,61/2winbet
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: X 4,06/2winbet

Προτεινόμενο σύστημα: 2-3