26/03/2017 - 13:55

Μάχη κορυφής στον 5ο όμιλο!

Γράφει ο : 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr την αναμέτρηση Μαυροβούνιο- Πολωνία και προτείνει το Goal-Goal!

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΠΟΛΩΝΙΑ: (21:45)
Να ρεφάρει την ήττα σοκ με 3-2 από την Αρμενία θα επιδιώξει σήμερα το Μαυροβούνιο, η οποία του στοίχησε και την απώλεια της 1ης θέσης στον 5ο όμιλο!
Και ήταν μια απρόσμενη ήττα καθώς είχε προηγηθεί στο σκορ με 2-0 και σε συνδυασμό με την δυναμικότητα του αντιπάλου φάνταζε μια πολύ εύκολη επικράτηση για τη συνέχεια!
Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υποτιμάς ποτέ κανέναν αντίπαλο και αυτό έγινε μάθημα πλέον στην ομάδα του Μαυροβουνίου!
Σήμερα, λοιπόν η νίκη είναι μονόδρομος , εάν δεν θέλει να μείνει κι άλλο πίσω στην υπόθεση πρόκριση.
Όταν όμως έχεις απέναντι σου μια ομάδα όπως την Πολωνία , η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση και παραμένει αήττητη στη φάση των ομίλων, μόνο εύκολο έργο δεν αναμένεται να έχεις.
Επομένως, θα αφήσουμε στην άκρη το όποιο σημείο και θα πάμε στη λύση του Goal –Goal, καθώς φαίνεται μια πιο βατή και με σαφώς μικρότερο ρίσκο επιλογή!

ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΔΑΝΙΑ: (21:45)
Η εντός έδρας ήττα από την Πολωνία το Νοέμβρη την άφησε αρκετά πίσω και τώρα πρέπει να νικήσει εάν θέλει να αύξηση τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης.
Ωστόσο, δεν έχει πείσει με τις ως τώρα εμφανίσεις της και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και προσοχή στις επιστροφές της για να πάρει αυτό το «τρίποντο».
Η παράδοση πάντως είναι με το μέρος της, καθώς σε σύνολο οκτώ παιχνιδιών έχει πέντε νίκες , μια ισοπαλία και μόνο δυο ήττες!
Τα ίδια όμως πάνω - κάτω ισχύουν και για τους Δανούς, οι οποίοι ναι μεν έχουν έναν βαθμό παραπάνω, δείχνουν όμως τις ίδιες αδυναμίες και για να ελπίζουν στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσουν βαθμούς και εκτός έδρας!
Παρότι, λοιπόν η ισοπαλία δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες, είναι
αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί και με το ανάλογο ρίσκο θα καταλήξουμε σε αυτήν!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ- ΠΟΛΩΝΙΑ: G/G 2,02/ 2winbet
ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΔΑΝΙΑ: Χ 3,04/2winbet
ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΠΟΛΩΝΙΑ: 1 4,77/2winbet
ΣΕΒΙΛΛΗ- ΚΟΡΔΟΒΑ: Χ 3,07/2winbet
ΚΑΡΠΙ-ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ: X2 2,76/3,07/2winbet