04/04/2017 - 20:20

Αμφίρροπο ματς, με τον πρώτο λόγο στην έδρα!

Γράφει ο : 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr  την αναμέτρηση Κολωνία- Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και προτείνει νίκη των γηπεδούχων!       

 

ΚΟΛΩΝΙΑ- ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡ. :  (21:00)

Μεγάλη ευκαιρία έχει η Κολωνία  προκειμένου να πάρει το «τρίποντο» και μαζί του και το πλεονέκτημα για το ευρωπαϊκό  εισιτήριο! Άλλωστε, μέσα στην έδρα της δείχνει ικανή να φτάσει σε ακόμη μια νίκη από τη στιγμή που έχει επικρατήσει και επί ισχυρότερων αντιπάλων. Αυτό μάλιστα που ενισχύει περισσότερο την συγκεκριμένη άποψη  είναι ότι  η Αϊντραχτ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα, καθώς στα έξι  εκτός έδρας παιχνίδια έχει πέντε ήττες και μόνο μια νίκη, ενώ σε σύνολο επτά εντός ή εκτός έδρας  τελευταία  παιχνίδια, δεν έχει καμία νίκη!

Συνεπώς, τον  πρώτο λόγο έχει η Κολωνία ,η οποία εύκολα η δύσκολα αναμένεται να φτάσει στο στόχο της!

 

ΜΠΕΡΝΛΙ- ΣΤΟΟΥΚ: (21:45)

Παρότι η Μπέρνλι κόντραρε στην έδρα της αρκετούς ισχυρούς αντιπάλους, όπως για παράδειγμα, τις  Λίβερπουλ, Έβερτον και Τσέλσι, κατακτώντας από τις δυο πρώτες τη νίκη και την ισοπαλία από την τελευταία, δεν έγινε το ίδιο και με ισοδύναμους αντιπάλους της για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Αυτή είναι  άλλωστε και η βασικότερη αιτία που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελάχιστους πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αναζητά νίκες προκειμένου να την εξασφαλίσει μια ώρα αρχύτερα. Πάντως , ο σημερινός αντίπαλος είναι ένας από αυτούς  που ενδείκνυται για  κάτι τέτοιο ,καθώς και στα μέτρα της είναι ,αλλά δεν έχει και το βαθμολογικό πρόβλημα που έχει η ίδια.  Επομένως, με την λογική αυτή είναι μια καλή ευκαιρία  να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της  και να φτάσει στη νίκη που τόσο πολύ αναζητά το τελευταίο διάστημα.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ   

ΚΟΛΩΝΙΑ- ΑΪΝΤΡΑΧΡ ΦΡ.:        1         2,27/ 2winbet  

ΜΠΕΡΝΛΙ- ΣΤΟΟΥΚ:                   1         2,44/2winbet

 

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ :           Χ       4,51/2winbet

ΡΟΜΑ- ΛΑΤΣΙΟ:                             X       3,99/2winbet

ΜΟΝΑΚΟ- ΛΙΛ:                    H/T   X-1     4,19/2winbet


Προτεινόμενο σύστημα 2-3