03/06/2017 - 13:51

Το σηκώνουν Μπουφόν και Γιούβε!

Γράφει ο : 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr την αναμέτρηση Γιουβέντους – Ρέαλ Μαδρίτης και προτείνει νίκη των Ιταλών!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : (21:45)
Τελικός Τσάμπιονς λιγκ στο Κάρντιφ της Ουαλίας, με τις δυο ομάδες αγωνιστικά να είναι πολύ γνώριμες σε όλους μας και μεταξύ τους καμία δεν έχει να κρύψει κάτι από την άλλη.
Σε ένα ματς στο οποίο σαφώς και δεν χωρούν άνετα προγνωστικά, αλλά υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που ίσως στο τέλος κάνουν τη διαφορά. Ας τις δούμε λοιπόν αναλυτικά, ξεκινώντας από το γεγονός ότι η «βασίλισσα» είναι η περσινή τροπαιούχος στατιστικά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει και για δεύτερη σερί χρονιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και αποκλείεται!
Το δεύτερο στοιχείο είναι πως από την πλευρά των Ιταλών βλέπουμε μια ομάδα ...ατσάλι, η οποία έχει μεγάλη συνοχή σε όλες τις γραμμές της και αυτό το απέδειξε σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τη φετινή περίοδο.
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας ακτινοβολίας, αλλά σε σύνολο και συνοχή υστερεί της «μεγάλης κυρίας»!
Αναμένουμε, λοιπόν να μη δώσουν χώρους οι τυπικά γηπεδούχοι στα ατού των αντιπάλων τους και με τρόπο που αυτοί γνωρίζουν καλά μπορούν να τους μπλοκάρουν δημιουργώντας αγωνιστική αρρυθμία καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Συνεπώς, ναι μεν είναι ένας πολύ δύσκολος τελικός για προβλέψεις, αλλά στα σημεία ..ψηφίζουμε Μπουφόν και Γιούβε!

ΤΡΟΜΣΟ- ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ: (16:30)
13η αγωνιστική του Νορβηγικού πρωταθλήματος και οι δυο ομάδες στοχεύουν στη νίκη προκειμένου να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς βρίσκονται στην 11η και 9η θέση αντίστοιχα.
Έχουν επίσης σημαντικές αδυναμίες και οι δυο, τόσο εντός ,όσο και εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να μην δείχνουν σταθερότητα σε ότι αφορά τα θετικά αποτελέσματα. Συνεπώς, η κάθε πρόβλεψη μπορεί να είναι στο τέλος και παρακινδυνευμένη. Όμως η τελική μας επιλογή μας θα είναι να πάμε κόντρα στη γηπεδούχο, ποντάροντας σε διπλή κάλυψη στο Χ2!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
ΤΡΟΜΣΟ- ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Χ2 3,15/2,80 /ΟΠΑΠ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.: 1 2,90/ΟΠΑΠ

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. Ακρ/Σκορ 2-1 8,75/ΟΠΑΠ