18/06/2017 - 13:50

Επικίνδυνη έξοδος για την Ελσίνκι!

Γράφει ο : 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr την αναμέτρηση Κουόπιο - Ελσίνκι και προτείνει Under 2,5!

ΚΟΥΟΠΙΟ- ΕΛΣΙΝΚΙ: (18:30)
Παρά το γεγονός ότι η Ελσίνκι στα εκτός δρας παιχνίδια δεν εμφανίζεται πειστική μέχρι τώρα , βρίσκεται όμως στην κορυφή του Φιλανδικού πρωταθλήματος και με πέντε βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Βάασα.

Συγκεκριμένα, σε σύνολο επτά παιχνιδιών μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα κόντρα σε όχι και τόσο ισχυρούς αντιπάλους!

Απέναντι, λοιπόν σήμερα στην ψυχομένη Κουόπιο δύσκολο θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, κι αν αυτό συμβεί θα είναι μάλλον με χαμηλό σκορ.

Η γηπεδούχος Κουόπιο από την άλλη, έχει θετική παράδοση, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια μόνο μια φορά γνώρισε την ήττα, τρία ματς έληξαν ισόπαλα και την περίοδο 2015-16 επικράτησε με 1-0!
Συνεπώς, πρώτο της μέλημα θα είναι να μη χάσει και αυτό θα συμβεί μόνο εάν εμφανιστεί με σφικτή αμυντική τακτική, γεγονός που έχει τη δυνατότητα να το πράξει! Οπότε, το πρώτο σημείο που προτείνουμε είναι το Under 2,5!

ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ-ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ: (18:30)
Μέτρια πορεία ακολουθεί η ομάδα της Μαριεχάμν χωρίς να έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αξιοποιήσει στο βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα. Συγκεκριμένα εάν δούμε τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της θα διαπιστώσουμε ότι ναι μεν δεν έχει αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την έδρα, έχει όμως καλύψει θα λέγαμε τις όποιες απώλειες της με τα εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα.

Η Γιβάσκιλα από την άλλη, ...ξέμεινε νωρίς από καύσιμα, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ προέρχεται από συντριβή με 4-0 από την πρωτοπόρο Ελσίνκι!

Η παράδοση βεβαίως λέει ότι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σημειώνονται αρκετά τέρματα και από τις δυο πλευρές. Οπότε, η στοιχηματική μας πρόταση εδώ θα είναι το Goal-Goal ,καθώς και από πλευράς απόδοσης η ΟΠΑΠ φαίνεται πολύ γενναιόδωρη με το 1,88 που μας προσφέρει!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
ΚΟΥΟΠΙΟ- ΕΛΣΙΝΚΙ: Under2,5 1,75/ΟΠΑΠ
ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ- ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ: Goal-Goal 1,88/ΟΠΑΠ

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ - ΒΙΚΙΝΓΚ: 2Χ 4,25/3,40 /ΟΠΑΠ