11/11/2017 - 13:59

Νίκη με «όπλο» την άμυνα της η Κόβεντρι!

Γράφει ο : 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr την αναμέτρηση Κόβεντρι- Μάνσφιλντ και προτείνει νίκη των γηπεδούχων!

ΚΟΒΕΝΤΡΙ- ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ: (17:00)

Με παθητικό μόνο 8 τερμάτων στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα η Κόβεντρι, στοχεύει σε μια νίκη ακόμη, αρκεί να βελτιώσει λίγο και τις επιθετικές της αδυναμίες που σε ορισμένα παιχνίδια της έχει στοιχήσει με βαθμολογικές απώλειες.

Συνεπώς, κόντρα στην σαφώς κατώτερη της σήμερα Μάνσφιλντ και με δεδομένο ότι θα βρει δίχτυα έστω μια φορά, είναι ικανή να πανηγυρίσει την 6η εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η Μάνσφιλντ από την άλλη, ναι μεν έχει αποσπάσει αρκετά θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας και να προέρχεται (εντός και εκτός) από τρεις σερί ισοπαλίες, αυτή τη φορά όμως πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει και ίσως εδώ είναι μια καλή ευκαιρία να ποντάρουμε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

ΣΠΕΤΣΙΑ- ΦΡΟΖΟΝΟΝΕ (21:30)

Κατάφερε η Σπέτσια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της να πάρει την ισοπαλία από την ισχυρή Έμπολι και σήμερα υποδέχεται την ισχυρότερη ακόμη και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Φροζινόνε με στόχο άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι ,διότι άλλο είναι να παίζεις εκτός έδρας με καλή και σφικτή αμυντική γραμμή και άλλο να χρειαστεί να κάνεις δημιουργικό παιχνίδι μέσα στην έδρα σου διεκδικώντας τη νίκη.

Ωστόσο, δεν τα έχει πάει και άσχημα μέχρι τώρα στην έδρα της, αφού μόνο μια φορά γνώρισε την ήττα και αυτή ήταν την 2η αγωνιστική με αντίπαλο την Κάρπι και με σκορ 0-1!

Η πρωτοπόρας Φροζινόνε από την άλλη, έχει τη δυνατότητα με καλή αμυντική τακτική να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να παραμείνει για μια κόμη αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συνεπώς, με λίγο ρίσκο η πρώτη επιλογή μας εδώ θα είναι το «διπλό»!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΚΟΒΕΝΤΡΙ- ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ:                  1                  1,87/ΟΠΑΠ

ΣΠΕΤΣΙΑ- ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ:                  2                    2,40/ΟΠΑΠ