27/06/2018 - 14:21

Μεξικό και Σουηδία... φλερτάρουν με την ισοπαλία!

Γράφει ο : 

 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr τις αναμετρήσεις Μεξικό- Σουηδία και Σερβία- Βραζιλία, προτείνοντας «Χ» και «Χ» ημίχρονο «2» τελικό αντίστοιχα!

ΜΕΞΙΚΟ- ΣΟΥΗΔΙΑ: (17:00)

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και οι δυο ομάδες στα πρώτα παιχνίδια , ανεξαρτήτως εάν οι σκανδιναβοί ηττήθηκαν στο δεύτερο από τους Γερμανούς στο 94ο λεπτό και έχασαν τον έναν βαθμό που θα τους επέτρεπε σήμερα να κατέβουν με άλλον αέρα κόντρα στους Μεξικανούς!

Συνεπώς, με τους τρεις βαθμούς που έχουν μέχρι στιγμής πρώτος τους στόχος θα είναι η νίκη που θα τους εξασφαλίσει χωρίς αστερίσκους πλέον την πρόκριση.

Από την άλλη, η ομάδα του Μεξικού δεν φαίνεται διατεθειμένη να επιτρέψει στον αντίπαλό της να κάνει ευκαιρίες με τον τρόπο που αγωνίζεται και είναι βέβαιο ότι μπορεί και θα επιδιώξει να πάρει τουλάχιστον τον έναν βαθμό που τον έχει ανάγκη.

Πρώτη επιλογή μας, λοιπόν θα είναι η ισοπαλία, η οποία μάλιστα βρίσκεται και στην πολύ καλή απόδοση του 3,25!

ΣΕΡΒΙΑ- ΒΡΑΖΙΛΙΑ: (21:00)

Εδώ στον Ε΄ όμιλο καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκριση και η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει ποιες θα είναι οι δυο που θα βρεθούν στις δεκαέξι καλύτερες της διοργάνωσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά ξεκινώντας από την ομάδα της Βραζιλίας, η οποία δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής για την καλή της αγωνιστική κατάσταση.

Συγκεκριμένα, έμεινε με την Ελβετία στην ισοπαλία με σκορ 1-1, ενώ κόντρα στην Κόστα Ρίκα επικράτησε πολύ δύσκολα με 2-0, καθώς τα τέρματα σημειώθηκαν στο 91ο και 97ο λεπτό του αγώνα!

Οι Σέρβοι από την άλλη, ναι μεν έχουν δείξει σχετικά καλό πρόσωπο με τη νίκη 1-0 κόντρα στους Κοσταρικανούς, ηττήθηκαν όμως από τους Ελβετούς με 2-1 και αυτή η ήττα τους βάζει πλέον σε μεγάλες περιπέτειες, δεδομένου ότι δύσκολα σήμερα θα καταφέρουν να αντισταθούν στους αποφασιστικούς Βραζιλιάνους, όπως αναμένεται!

Επομένως, στοιχηματικά εδώ θα πάμε στο «Χ» ημίχρονο «2» τελικό, το οποίο ανεβάζει κατά πολύ και την απόδοση!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΜΕΞΙΚΟ- ΣΟΥΗΔΙΑ: Χ 3,25/ΟΠΑΠ

ΣΕΡΒΙΑ- ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Χ/2 Ημ./Τελ. 3,60/ΟΠΑ