ΑΛΛΑ SPORTS

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 14:26

Μεταφυσικό «διπλό» στο Κλίβελαντ!

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη των Καμπς στον έβδομο τελικό των World Series του αμερικάνικου μπέιζμπολ.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr δύο μονά αποδεκτά από NHL και MLB…
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 12:04

Προκλητικό Σαν Φρανσίσκο…

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τέσσερα παιχνίδια από τα playoffs στο αμερικάνικο baseball.
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 12:05

Υπερβολική τιμή στη Βαλτιμόρη

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει στο Sportotal.gr τον τελικό της wild card στην American της MLB για το baseball των ΗΠΑ και Καναδά.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr μία δυάδα από την NFL και την MLB των ΗΠΑ.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr το παιχνίδι ανάμεσα στη Νιου Ίνγκλαντ και το Χιούστον, για τη Week 3 της NFL.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη των εκπλήξεων στη Week 1 της National Football League.
Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 12:07

NFL: Ρεβάνς για Καρολάινα και Νιούτον

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr την πρεμιέρα της National Football League, ανάμεσα στους Μπρόνκος και τους Πάνθερς.
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 13:37

Υπάρχει ζωή στο Πίτσμπουργκ;

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr την επικράτηση των Πάιρετς, απέναντι στο Σεντ Λούις, για τη Major League Baseball.
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 13:43

Το Σαν Φρανσίσκο έχει το ανάστημα!

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr την επικράτηση των Τζάιεντς, μέσα στο Σικάγο, επί των Καμπς για τη Major League Baseball.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τέσσερα σημεία από το πρόγραμμα της Major League Baseball, με κορυφαίο εξ αυτών τη νίκη της Βοστώνης.
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 12:25

Ρίσκο με Πίτσμπουργκ…

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr το ενδεχόμενο οι Πάιρετς να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να κερδίσουν στο Σικάγο τούς Καμπς για την MLB.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr το μεγάλο παιχνίδι της Νational West, του αμερικάνικου μπέιζμπολ, ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr το ενδεχόμενο νίκης των Μάρλινς, μέσα στο Σικάγο, επί των Καμπς για τη Major League Baseball.
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 12:30

Ρίσκο με το 2.35 του Σιάτλ

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr το ενδεχόμενο να πετύχουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη οι Μάρινερς, μέσα στο Σικάγο, επί των Καμπς για τη Major League Baseball.
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 12:27

Το ξέσπασμα του Σαν Φρανσίσκο

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη των Τζάιεντς επί των Νάσιοναλς, για το πρόγραμμα της Major League Baseball, αναμένοντας απαντήσεις των γηπεδούχων.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τις νίκες των Ρεντ Σοξ και Όριολς αντίστοιχα, για το κυριακάτικο πρόγραμμα στη Major League Baseball.
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 15:08

Η ανάκαμψη του Σαν Φρανσίσκο

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη των Τζάιεντς μέσα στη Νέα Υόρκη, απέναντι στους Γιάνκις, για τη Major League Baseball.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr την επικράτηση της Νέας Υόρκης, στο ντέρμπι με τους Ρεντ Σοξ, για το πρόγραμμα της Major League Baseball.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη των Μπλου Τζέις, μέσα στο Όκλαντ, για την Major League Baseball.
Δυάδα από την MLB έστειλε χαλαρά τους όσους πιστούς στο ταμείο...
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 10:59

Μία δυάδα και η έκπληξη του Τέξας

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τρία παιχνίδια, σε δύο προτάσεις, από την επανέναρξη της MLB στο μπέιζμπολ.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη της National, απέναντι στην American, στο All Star Game της αμερικάνικης Major League Baseball.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τις νίκες Όριολς και Μάρινερς, για το αγωνιστικό πρόγραμμα της MLB στο μπέιζμπολ.
Στο ταμείο με μπέϊζμπολ μας έστειλε χθες ο Λάμπρος Γκαραγκάνης, απόντος του Euro...
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr δύο παιχνίδια από το αμερικάνικο μπέιζμπολ, με πρώτο σημείο τη νίκη των Φίλις επί των Τουίνς.
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 12:37

Για την ισοφάριση οι Σαρκς

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη των «καρχαριών» του Σαν Χοσέ, στον τέταρτο τελικό της National Hockey League, απέναντι στο Πίτσμπουργκ.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr δύο μεγάλες εκπλήξεις από το πρόγραμμα της Major League Baseball.
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 12:40

Η απάντηση του Σαν Χοσέ

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη των Σαρκς, επί του Πίτσμπουργκ, στον τρίτο τελικό των playoffs του Stanley Cup.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr την ισοπαλία στο 60λεπτο του δεύτερου τελικού του Stanley Cup, για το αμερικάνικο χόκεϊ επί πάγου.
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 14:06

Πίτσμπουργκ για τελικό…

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr την επικράτηση των Πένγκουινς, απέναντι στην Τάμπα Μπέι, και την πρόκρισή τους στους τελικούς της National Hockey League.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη του Πίτσμπουργκ, επί της Τάμπα Μπέι, για τη National Hockey League των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τρεις νίκες φιλοξενούμενων από το αμερικάνικο μπέιζμπολ, εκ των οποίων οι δύο είναι «κολώνες».
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr την επικράτησή των «καρχαριών» επί του Νάσβιλ και την πρόκρισή τους στους τελικούς της Δύσης για την NHL.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη των Μάρινερς επί των Ρέις, για την αγωνιστική δραστηριότητα στο αμερικάνικο μπέιζμπολ.
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr δύο παιχνίδια και τέσσερα σημεία από το πρόγραμμα του αμερικάνικου μπέιζμπολ.
Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 17:59

Ώρα break για το Σαν Χοσέ

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr τη νίκη των Σαρκς, μέσα στο Νάσβιλ, για τα playoffs της National Hockey League.
Τρίτη, 03 Μαΐου 2016 10:07

Κέρδη επί πάγου...

Γράφει ο :
Δεύτερο σερί ταμείο στο Χόκεϊ για τον Λάμπρο Γκαραγκάνη, κρατώντας και χθες ψηλά τη σημαία του Sportotal
Δευτέρα, 02 Μαΐου 2016 12:29

Η ευκαιρία του Πίτσμπουργκ

Γράφει ο :
Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει και προτείνει στο Sportotal.gr την επικράτηση των Πένγκουινς επί των Κάπιταλς, στο πλαίσιο των playoffs της National Hockey League.
Σελίδα 1 από 2