09/07/2018 - 21:27

Πάμε για εκπλήξεις μέχρι τέλους

Γράφει ο : 

Ο,τι και αν συμβεί στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, αυτό το Μουντιάλ, σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων τουλάχιστον τριάντα ετών. Η απουσία από την τελική τετράδα της Γερμανίας, της Βραζιλίας, της Ισπανίας και της Αργεντινής που συνολικά έχουν κατακτήσει δώδεκα φορές το τρόπαιο , αλλά και της Ιταλίας που δεν έφτασε μέχρι την Ρωσία, έσπασε τη μονοτονία, αλλά και τη ν προβλεψιμότητα της διοργάνωσης. Μας προσφέρει πολύ περισσότερα αμφίρροπα παιχνίδια, αλλά και αρκετά με υψηλής ποιότητας θέαμα.

Πολλοί θα ήθελα το ματς ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο να ήταν ο τελικός. Είναι οι δύο πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης, αφού στις τάξεις τους υπάρχουν παίκτες όπως, ο Εμπαπέ, ο Γκριεζμάν, ο Πογκμπά, ο Αζάρ, ο Λουκάκου, ο Ντε Μπρόινε , ο Κουρτουά, που χαίρεσαι να τους βλέπεις. Όμως από αυτές , η μία θα είναι στον τελικό της Κυριακής και πιστεύω ότι οι πιο πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι θα εύχονται να είναι και η νικήτρια, αφού το άλλο ζευγάρι Κροατίας-Αγγλία υπολείπεται σε ποιότητα. Παρ’ όλα αυτά προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, ούτε για τους ημιτελικούς, αλλά ούτε και για τον τελικό.

Ηταν τόσες οι ανατροπές μέχρι τώρα σε αυτό το τουρνουά, που τίποτα δεν αποκλείει να έχουμε κι άλλες. Ειδικά στον τελικό που η μία τουλάχιστον από τις δύο ομάδες πιθανότατα θα είναι «πρωτάρα» ( Βέλγιο ή Κροατία). Και για αυτό ακριβώς τα παιχνίδια θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.