15/09/2018 - 17:13

Τουλάχιστον ο πρόεδρος του ΠΑΟ θα είναι Έλληνας...

Γράφει ο : 

Η αναζήτηση προέδρου για τον Παναθηναϊκό, μας έφερε στο νου την περίπτωση μιας αγγλικής ομάδας, μικρής κατηγορίας, που είχε βάλλει αγγελία στις εφημερίδες για να βρει προπονητή.

Στα 110 χρόνια της ιστορίας του, για να γίνει κάποιος πρόεδρος σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο έπρεπε να πληρώνει, ή έστω να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, με μια-δυο εξαιρέσεις.

Σήμερα, εν έτει 2018, ο ΠΑΟ αναζητά έναν πρόεδρο που θα είναι έμμισθος, αλλά και που δεν είναι καν απαραίτητο να είναι οπαδός του! Από την στιγμή βέβαια που η ιδιοκτησία της ΠΑΕ περνά σε ξένη ιδιοκτησία, πάλι καλά που ο πρόεδρος θα είναι Έλληνας. Το πιο ακόμα τραγελαφικό αυτής της υπόθεσης είναι ότι όλη αυτή η εξέλιξη, που προκαλεί σοκ στις τάξεις των παραδοσιακών, και όχι μόνο, φιλάθλων του Παναθηναϊκού, θεωρείται και ως σωτήρια λύση για τον σύλλογο!

Αν προσθέσει κανένας και τη μετακόμιση της έδρας από το Απόστολος Νικολαϊδης στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνεται σχεδόν εντελώς η αποκοπή της από τις ρίζες της. Οπότε αυτό που μένει να συνδέει τον σημερινό Παναθηναϊκό με την ιστορία του, είναι η πράσινη φανέλα με το Τριφύλλι και ο Δώνης με τα πιτσιρίκια από τις ακαδημίες του.