11/01/2019 - 18:42

Ο εξ αγχιστείας "συγγενής" του Αλέξη Τσίπρα

Γράφει ο : 

Τους περισσότερους συγγενείς εξ αίματος του πρωθυπουργού τους γνωρίζουμε, διότι αρκετοί από αυτούς έχουν διοριστεί στο δημόσιο. Υπάρχει όμως κι ένας εξ αγχιστείας (ιδεολογικός) συγγενής, ο οποίος θέλει (και αυτός) να σώσει την Ελλάδα.

Είναι ο κορυφαίος (κατά δήλωσή του) Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος δεν θα έλεγε ΟΧΙ σε μια πρόταση από τον πρωθυπουργό να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές με τη... δεύτερη φορά Αριστερά ! Είναι τέτοιο μάλιστα το πάθος του να ασχοληθεί με τα κοινά, που δεν θα έλεγε όχι ακόμη και σε μια συνεργασία με τον Κυριάκο, τον οποίο περνάει «γενεές δεκατέσσερις» στην εκπομπή που εμφανίζεται.

Σε μια συνέντευξη- ποταμό στην (έκπληκτη) Φωτεινή Γερογιάννη, ο ... ευτυχισμένος πανελίστας έδωσε απαντήσεις επί παντός του επιστητού και κατακεραύνωσε όσους θέλουν να κάνουν τηλεόραση, χωρίς να έχουν τα προσόντα που έχει... αυτός.

Αυτός που ήταν στην κορυφή (όπως δήλωσε) από τα είκοσι χρόνια του. Μάλλον εννοούσε την ... ταράτσα της πολυκατοικίας, επί της οδού Πειραιώς, στην οποία στεγαζόταν τότε το New Channel. Εκτός αν αναφέρεται στην τηλεοπτική κορυφή την οποία... διεκδικούσαν τότε ο «μίστερ μπούτια» και τα άλλα ψώνια των εκπομπών της Μιχαλονάκου και του «κυρίου προέδρου» με την «καυτή» γραμματέα του, Πέπη Τσεσμελή.

Προφανώς, έχει μπερδέψει το σημαντικό με το αναγνωρίσιμο. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι έπαινοί του στον ... εξαιρετικό επιστήμονα και ...διάσημο πολιτικό, Γιάνη (προσοχή, με ένα νι) Βαρουφάκη, που προσπάθησε και αυτός να «σώσει» την Ελλάδα και η... προσπάθειά του στοίχισε στο ελληνικό κράτος πάνω από εκατό δισεκατομμύρια ευρώ.

Για την κριτική του στα άλλα «δημόσια» πρόσωπα είπε ότι γίνεται με καλές (εκ μέρους του) προθέσεις( ο Μουτσινάς άραγε το ξέρει;), ενώ για την κριτική των άλλων προς το πρόσωπό του δήλωσε ότι το κάνουν για να πάρουν λίγη από τη... δόξα του. Α, ρε «δόξα» που με περιμένει...