15/01/2019 - 16:11

Τα μεγάλα μυστικά του Power of Love

Γράφει ο : 

 

Η νέα γενιά των «έγκλειστων» στο «σπίτι της αγάπης» δεν... υστερεί σε τίποτα από την προηγούμενη. Όσοι «συμμέτεξαν» είναι «προφυλακτικοί» και «δίμουροι», όπως οι προηγούμενοι!

Όλοι τους είναι γλωσσομαθείς και χρησιμοποιούν την ελληνική σαν δεύτερη... ξένη γλώσσα τους. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι «ενδιαφέρον» πρόσωπα και ένας από αυτούς, μάλιστα, είναι «μπήξης»!

Από τη ... γλωσσομάθειά τους επηρεάστηκε και η Μαρία (Μπακοδήμου), η οποία δεν κλίνει το όνομα Ίων, προφανώς διότι το θεωρεί... ξενικής προέλευσης. Ας της πει κάποιος από την παραγωγή ότι λέμε τον Ίωνα και όχι τον Ίων!

Πρώτη μούρη στο... Καβούρι, λοιπόν, οι 14 παίκτες και εμείς θα σας περιγράψουμε την άλλη... μούρη τους, αυτή που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Θα αρχίσουμε με τους δύο που προσπάθησαν να κάνουν αίσθηση με την παρουσία τους, αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε με την... απουσία τους. Είναι η Αργυρώ, που αποχώρησε και θα συνεχίσει την... καριέρα της με κάποια περάσματα σε εκπομπές λάιφ στάιλ, πριν ξαναμπεί στο καβούκι της τηλεοπτικής ανυπαρξίας της. Ο άλλος είναι ο « πέφτουλας» Γιάννης, ο οποίος στο δίλημμα να χάσει το παιχνίδι ή την Αργυρώ, προτίμησε, όπως ήταν φυσικό (γι αυτόν), να μείνει στο παιχνίδι, για να μη μείνει στα... αζήτητα!

Από αυτούς που έμειναν, η ΞΕΝΙΑ θέλει τον άνδρα φιλόζωο (προφανώς, για να βγάζει το ... ζώο που κρύβει μέσα του)

Η ΕΛΕΝΑ τον θέλει τον άντρα να ... βγάζει μια... προσωπικότητα( Αν έχει δύο, τόσο το καλύτερο γι αυτήν)

Η ΡΑΦΑΕΛΑ ψάχνει το άντρα που θα την κυκλοφορεί( τις μονές μέρες, διότι τις ζυγές κυκλοφορεί με το ... αυτοκίνητό της)

Η ΑΝΝΑ είναι έτοιμη να... δοθεί σε έναν δοτικό άντρα, (διότι και η ίδια είναι... δότρια οργάνων)

Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ακόμη μαδάει τη μαργαρίτα για να δει με ποιον από τους άνδρες του σπιτιού ταιριάζει.

Η ΡΕΝΙΑ ψάχνει τον άνδρα που θα την πιστέψει( διότι ο προηγούμενός της ήταν ένας ... άπιστος Θωμάς)

Από τους ... κλαρινογαμπρούς του σπιτιού, τρεις είναι Γιάννηδες, διότι «σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή ποτέ δεν κάνει». Ο πρώτος, ο Κοπιδάκης, δεν άκουσε το κάλεσμα της Αργυρώς και, όπως σας είπαμε, παραμένει «μπακούρι» στο παιχνίδι. Ο δεύτερος Γιάννης (Αμπατζόπουλος) δηλώνει οξύθυμος, οπότε αναμένουμε πολλά... επεισόδια με αυτόν. Ο τρίτος Γιάννης (Γεωργίου) υποστηρίζει ότι έχει χιούμορ( θα γελάσουμε πολύ με αυτόν).

Από τους υπόλοιπους άντρες , πιο... άντρας το παίζει ο ΠΑΥΛΟΣ, επιδεικνύοντας συνεχώς τα μούσια και τα ... μούσκλια του.

Αυτό προκαλεί μεγάλο άγχος στον ΒΑΣΙΛΗ , διότι δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Να αρχίσει γυμναστική ή να αφήσει μούσια.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ δηλώνει όμορφος και... μετριόφρων, και περιμένει την επιβεβαίωση από τον... καθρέφτη, (γιατί από τον κόσμο ξέρει... τι θα πάρει) .

Όλα αυτά, φίλοι μου, γράφτηκαν με χιουμοριστική διάθεση, διότι αν το... σοβαρέψουμε, θα πρέπει να τους κλείσουμε όλους αυτούς, για πάντα, σε αυτό το.. αγαπησιάρικο σπίτι και μαζί τους να «φυλακίσουμε» την κακογουστιά, τη χυδαιότητα και την αμορφωσιά που μαστίζουν το «είδωλο» της κοινωνίας μας, την ελληνική τηλεόραση!